Αυτό το σπίτι βρίσκεται μέσα σε ένα υπόστεγο αεροπλάνου και είναι ό,τι πιο συναρπαστικό έχουμε δει

Αυτό το σπίτι βρίσκεται μέσα σε ένα υπόστεγο αεροπλάνου και είναι ό,τι πιο συναρπαστικό έχουμε δει

Έχουμε δει οικογένειες να ζουν σε μικρά σπίτια και οικογένειες να ζουν σε τεράστια σπίτια, αλλά ποτέ, ποτέ δεν έχουμε δει ένα σπίτι οικογένειας τόσο δημιουργικό και ευφάνταστο όσο αυτό.

Ο αρχιτέκτονας Adam Kalkin και η οικογένειά του ζουν μέσα σε ένα παλιό αγροτόσπιτο του New Jersey το οποίο βρίσκεται φωλιασμένο μέσα σε ένα τεράστιο υπόστεγο αεροπλάνου. Κάθε φορά που κάθονται στην τραπεζαρία τους ή όταν απολαμβάνουν την μπροστινή βεράντα του σπιτιού τους ή χαλαρώνουν στην κουζίνα, βρίσκονται πάντα υπό την προστασία ενός τεράστιου εξωτερικού κτιρίου που διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία στο χώρο και προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες.

Ο Kalkin αγόρασε το ιστορικό αγρόκτημα του 1880 και έβγαλε την καμινάδα πριν φέρει το υπόστεγο του αεροπλάνου για να καλύψει το κτίσμα. Λέει πως η τελική μορφή του σπιτιού επιτρέπει στην οικογένειά του να ζει ταυτόχρονα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

«Βγάλαμε κάποια πράγματα, προσθέσαμε κάποια άλλα», λέει ο Kalkin στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παραπάνω. «Είναι πολύ βαρετό το να πρέπει να επιλέξεις μια συγκεκριμένη οπτική γωνία».

Είναι αυτό το πιο συναρπαστικό σπίτι που έχουμε δει εδώ και καιρό; Ναι, σίγουρα.

Δημοφιλή