Αν σας άρεσε το «The Grand Budapest Hotel» θα λατρέψετε τη νέα διαφήμιση της H&M

Αν σας άρεσε το «The Grand Budapest Hotel» θα λατρέψετε τη νέα διαφήμιση της H&M
hM

Τι μπορεί να συμβεί μέσα σε ένα τρένο, την παραμονή των Χριστουγέννων όταν η κακοκαιρία ανατρέπει τα σχέδια των επιβατών που ταξιδεύουν για να επισκεφτούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα; Η απάντηση είναι κάτι μαγικό και αυτό προσπαθεί να δείξει η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της H&M που έχει την υπογραφή του Wes Anderson και πρωταγωνιστή τον Adrien Brody.

«Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Wes Anderson, η χειμωνιάτικη διαδρομή με τρένο αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της H&M που περιλαμβάνει άνετα και κομψά ρούχα. Η συλλογή συνδυάζει το ανεπίσημο look με μια "εορταστική" αίσθηση, αποτυπώνοντας τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση που είναι συνυφασμένη τόσο με το καλό ντύσιμο, όσο και με τις χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους μας», δηλώνει η Pernilla Wohlfahrt, Επικεφαλής Σχεδίασης και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της H&M.

Ειδικά στις γιορτές το αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας είναι πιο έντονο από ποτέ. Άλλωστε, όπως αναφέρει και ο ηθοποιός Adrien Brody:

«Ίσως αυτή η ιστορία να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο αυτή την περίοδο, καθώς όλοι θα μπορούσαμε να αγκαλιάσουμε έναν άγνωστο».