Αυτές είναι οι 12 πιο δημοφιλείς εμφανίσεις για τα φετινά χριστουγεννιάτικα πάρτυ σύμφωνα με το Pinterest

Αυτές είναι οι 12 πιο δημοφιλείς εμφανίσεις για τα φετινά χριστουγεννιάτικα πάρτυ σύμφωνα με το Pinterest

Η περίοδος των χριστουγεννιάτικων πάρτυ πλησιάζει, για την ακρίβεια είναι σχεδόν εδώ.

Η μισή Ελλάδα έχει ήδη στολίσει δέντρο, οι δρόμοι στις πόλεις έχουν φωτιστεί με τους γιορτινούς στολισμούς, οι ανυπόμονοι έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια για τριήμερες εξορμήσεις σε βουνά και λαγκάδια και, φυσικά, τα μεγάλα γυναικεία περιοδικά και sites έχουν αρχίσει να φτιάχνουν τις λίστες με τα do's και don'ts του ρεβεγιόν.

Προς το παρόν θα μείνουμε σε αυτό το τελευταίο και θα επικεντρωθούμε σε μια αρκετά σημαντική λεπτομέρεια των Χριστουγέννων, η οποία δεν είναι άλλη από το dress code των απανταχού χριστουγεννιάτικων πάρτυ. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε τι θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε να φορέσετε στο πάρτυ που θα διοργανώσει η εταιρεία σας/η κολλητή σας/οι κουμπάροι σας/εσείς για τα Χριστούγεννα, καθώς, βάσει πιθανοτήτων, θα το φοράνε και οι περισσότερες γυναίκες εκεί μέσα.

Και, όσο κι αν το αρνούνται και το παίζουν χαλαρές, στην πραγματικότητα καμία γυναίκα δεν θέλει να βρεθεί στην άβολη θέση του να φορά το ίδιο ρούχο με μια άλλη σε ένα πάρτυ, πόσο μάλλον στο πιο λαμπερό της χρονιάς.

Το Pinterest δημοσίευσε τα 12 πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα outfits που έχουν διαλέξει οι γυναίκες χρήστες του μέχρι στιγμής, οπότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά παρακάτω για να ξέρετε τι να ΜΗΝ επιλέξετε εσείς. Ή, έστω, πώς να προσαρμόσετε κάποιο από αυτά στα μέτρα σας και στο προσωπικό σας γούστο, ώστε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

1. Το δυναμικό κοστούμι.

2. Tο βελούδινο ρομαντικό κοστούμι.

3. Το κεντημένο jacket.

4. Το συνδυασμό παντελόνι με παγιέτες και blazer.

5. Η ολόσωμη φόρμα με τη γυμνή πλάτη.

6. Η κομψή κρεπ ολόσωμη φόρμα.

7. Η δαντελωτή ολόσωμη φόρμα.

8. Το laser-cut φόρεμα.

9. Το φόρεμα με τις κεντητές πεταλούδες.

10. Το φόρεμα με τις κεντημένες χάντρες.

11. Το κεντητό clutch.

12. Η μικρή μαύρη τσάντα.