Primavera 2017: Ανακοινώθηκε το line-up του πιο αγαπημένου μουσικού φεστιβάλ των «εναλλακτικών» Ελλήνων

Primavera 2017: Ανακοινώθηκε το line-up του πιο αγαπημένου μουσικού φεστιβάλ των «εναλλακτικών» Ελλήνων
Primavera Sound Festival

Το Primavera Sound της Βαρκελώνης, το δημοφιλέστερο φεστιβάλ μουσικής ανάμεσα στους απανταχού εναλλακτικούς μουσικόφιλους της ελληνικής επικράτειας, ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες το line-up του για τη διοργάνωση του 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί 31 Μαΐου με 4 Ιουνίου.

Το φετινό πρόγραμμα του Primavera θυμίζει αρκετά τις παλιότερες διοργανώσεις του φεστιβάλ -πριν γίνει το μεγαθήριο που έγινε την τελευταία τριετία- καθώς αποτελείται από πολλά μικρά (σε σύγκριση με τους headliners) αλλά δυνατά ονόματα με φανατικό κοινό(Angel Olsen, Metronomy, Hamilton Leithauser, Broken Social Scene), αρκετούς καλλιτέχνες που έχουμε δει πάνω από δύο φορές στις σκηνές του (Wild Beasts, Local Natives, Bon Iver, The Black Angels) και κάποια μεγάλα ονόματα που ήδη έχουν ενθουσιάσει πολύ κόσμο (Arcade Fire, Aphex Twin, Slayer, Grace Jones, Frank Ocean). Παρόλα αυτά, η έλλειψη κάποιου πραγματικά μεγάλου ονόματος που κυκλοφόρησε πρόσφατα νέο υλικό και που θα έφερνε κύματα ανατριχίλας στον κόσμο (π.χ. Daft Punk, που έπαιζαν πολύ δυνατά για φετινοί headliners του φεστιβάλ), είναι αισθητή. Ποιος ξέρει, μπορεί μέχρι τον Ιανουάριο το Primavera να κάνει την έκπληξη και να ανακοινώσει ένα-δύο ακόμη μεγάλα ονόματα που θα προκαλέσουν πραγματική παράκρουση -οι διοργανωτές άλλωστε τα συνηθίζουν κάτι τέτοια.

Προς το παρόν μπορείτε να δείτε το line-up παρακάτω και να μάθετε περισσότερα για τη φετινή διοργάνωση και τα εισιτήρια εδώ.

Δημοφιλή