Estia Awards: Μάθετε πρώτοι την shortlist της κατηγορίας Critics' Choice

Estia Awards: Μάθετε πρώτοι την shortlist της κατηγορίας Critics' Choice
Chef adding final touch to tuna appetizer
stockyimages via Getty Images
Chef adding final touch to tuna appetizer

Μία πλειάδα αξιόλογων παραδειγμάτων ποιότητας και καινοτομίας σε όλη την Ελλάδα θα επιβραβεύσουν τα Estia Awards 2017 στην λαμπρή τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα.

Οι επιχειρήσεις που θα βραβευτούν είναι αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι στο διαγωνισμό συμμετέχουν επιχειρήσεις απ’ όλη την Ελλάδα: από την Αλεξανδρούπολη και την Κερκίνη, μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, την Καλαμάτα, τη Λευκάδα και το Λασίθι.

Πέρα από τις υποψηφιότητες στις δύο κεντρικές διαγωνιστικές ενότητες των Estia Awards, στην shortlist της κατηγορίας Critics’ Choice, έχουν προκριθεί οι παρακάτω επιχειρήσεις και πρόσωπα. Η αγωνία κορυφώνεται μέχρι την τελετή απονομής, οπότε και θα ανακοινωθεί ο επικρατέστερος σε κάθε κατηγορία.

Critics’ Choice Shortlist:

1. Food Personality

Γιώργος Βενιέρης

Σωτήρης Κοντιζάς

Γκίκας Ξενάκης

2. Food Business Innovator

Κρεοπωλείο Φάρμας Μπράλου

Με ζεν

Λάδι και Ρίγανη

Yolenis

3. New Opening

CTC

Nolan

Zampano

4. Best value-for-money restaurant

Η Σαμ τα έχει με λάθος αγόρι

Greek Spirit

Μανιτάρι

5. Best new theme

Big Spoon

Los Loros

Σέμπρικο

Tylixto Greek Wrap

Τα βραβεία διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και χορηγός επικοινωνίας είναι η HuffPost Greece.