Ο τραγικός ρόλος του πατέρα στην τραγωδία της Αγίας Βαρβάρας. Αμίλητος ο αδελφοκτόνος

Ο τραγικός ρόλος του πατέρα στην τραγωδία της Αγίας Βαρβάρας. Αμίλητος ο αδελφοκτόνος
Elevated view of Greek policeman and car
Elevated view of Greek policeman and car
Ed Norton via Getty Images

Παρουσία του πατέρα του δολοφόνησε τον αδερφό του ένας 35χρονος στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα.

Το τραγικό περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε διαμέρισμα της οδού Στεφάνου Σαράφη, όπου ξεκίνησε άγριας καυγάς ανάμεσα σε δύο αδέρφια, ηλικίας 35 και 38 ετών. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο 38χρονος φέρεται να είπε στον πατέρα του ότι ο 35χρονος αδερφός του τον κατηγορεί για κάτι που σχετίζεται με κάποια γυναίκα. Το στοιχείο αυτό, το οποίο προκύπτει από κατάθεση που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, προσανατολίζει τους αστυνομικούς στο σενάριο ότι ο καυγάς ανάμεσα στα αδέλφια προήλθε μετά από αντιπαράθεση για κάποια γυναίκα.

Ο 35χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να χτυπά επανειλημμένα τον μεγαλύτερο αδερφό του στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα. Μάταια ο πατέρας τους προσπάθησε να τους χωρίσει. Ο μεγαλύτερος γιος του ξεψύχησε στα χέρια του.

Ο πατέρας κατάφερε να κλειδώσει το γιο του σε ένα δωμάτιο και να ειδοποιήσει την Αστυνομία που τελικά τον συνέλαβε. Αφού τον κλείδωσε στο δωμάτιο μετέφερε το δεύτερο γιο του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο δράστης δεν έχει πει την παραμικρή λέξη στους αστυνομικούς, καθώς δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση συνειδητοποιώντας ότι σκότωσε τον αδερφό του με τα ίδια του τα χέρια.

Δημοφιλή