Victoria's Secret Fashion Show 2016: 60 φωτογραφίες από το πιο φαντασμαγορικό πάρτυ της χρονιάς

Victoria's Secret Fashion Show 2016: 60 φωτογραφίες από το πιο φαντασμαγορικό πάρτυ της χρονιάς

Κυρίες και κύριοι, ήρθε η ώρα για το μεγαλύτερο show της χρονιάς.

Το πολυαναμενόμενο Victoria's Secret Fashion Show, ένας από τους πιο δημοφιλής θεσμούς του χώρου της μόδας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 30/11, στο Grand Palais στο Παρίσι. Μπορεί το στυλ και η κομψότητα να μην είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτά τα show, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως τα Αγγελάκια της Victoria's Secret προσφέρουν κάθε χρόνο το πιο λαμπερό και διασκεδαστικό πάρτυ -και, ναι, εντάξει, το πιο σέξι φυσικά.

Η Kendall Jenner και η Gigi Hadid έκαναν τη δεύτερη εμφάνισή τους στη φετινή επίδειξη, ενώ η μικρότερη αδερφή Hadid, Bella, έκανε το ντεμπούτο της στην ομάδα των Αγγέλων. Η Jasmine Tookes ήταν το μοντέλο που φόρεσε το αξίας $3εκ fantasy bra.

Εκτός από τα μοντέλα, στη σκηνή του Grand Palais ανέβηκαν και οι The Weeknd, Bruno Mars και Lady Gaga, οι οποίοι τραγούδησαν για το κοινό συνοδεύοντας τα μοντέλα στην πασαρέλα.

Ήταν μια βραδιά που τα φτερά ήταν γιγαντιαία, τα χρώματα πλημμύριζαν το χώρο, τα φώτα άστραφταν, η μουσική έπαιζε δυνατά και 51 μοντέλα από όλο τον κόσμο χόρευαν και έστελναν φιλιά στο κοινό και στις κάμερες. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το συναρπαστικό show στις 60 εντυπωσιακές φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το Victoria's Secret Fashion Show 2016 θα προβληθεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

VSFS 2016 Paris