Η σοκαριστική στιγμή κατά την οποία μία έφηβη πετά από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο Νιου Τζέρσεϊ τη γάτα της

Η σοκαριστική στιγμή κατά την οποία μία έφηβη πετά από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο Νιου Τζέρσεϊ τη γάτα της

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το οποίο δείχνει μία γυναίκα στο Νιου Τζέρσεϊ να πετάει μία γάτα από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, την ώρα που κάποιος παρακολουθεί την αποτρόπαια πράξη της και γελάει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο δείχνει πώς η γάτα έπεσε από τρεις ορόφους καταφέρνοντας να παραμείνει ζωντανή, αλλά μένοντας εντελώς ακίνητη από την ισχυρή πτώση και το σοκ που υπέστη. Η γυναίκα και άλλο ένα άτομο ακούγονται να χαχανίζουν την ώρα που το άτυχο δύσμοιρο κατοικίδιο πέφτει από το μπαλκόνι.

Η 19χρονη που κατηγορείται για κακοποίηση ζώου συνελήφθη το Σάββατο όταν ευσυνείδητοι πολίτες που είδαν το βίντεο που δημοσιεύτηκε αρχικά στο NJ.com ειδοποίησαν τις αρχές. Η αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα που απεικονίζεται στο βίντεο είναι η Tikeemah J Lassiter.

Η Lassiter είχε κατηγορηθεί ότι είχε πετάξει ξανά την Πέμπτη τη γάτα κάποιου άλλου ανθρώπου από το παράθυρο, κατά τη διάρκεια οικογενειακής επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στο Newark.

Η γάτα βρίσκεται τώρα υπό τη φροντίδα του κέντρου πρόληψης ενάντια στην κακοποίηση των ζώων στο Νιου Τζέρσεϊ , μέχρι να βρεθεί το καινούριο της σπίτι.

Δημοφιλή