Τετράποδα Χριστούγεννα: Τρία γιορτινά μπαζάρ για φιλόζωους

Τετράποδα Χριστούγεννα: Τρία γιορτινά μπαζάρ για φιλόζωους
Two boston terriers in Christmas costumes in front of the Christmas tree.
Genevieve Morrison via Getty Images
Two boston terriers in Christmas costumes in front of the Christmas tree.

Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης. Αν και αυτές οι τρεις αρετές δεν πρέπει να δηλώνουν την παρουσία τους, πολλές φιλανθρωπικές και φιλοζωικές οργανώσεις βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν τα εορταστικά τους μπαζάρ εκείνη την περίοδο. Εμείς βρήκαμε τα τρία μπαζάρ της πόλης που γίνονται από φιλοζωικές οργανώσεις και σας τα παρουσιάζουμε.

Είτε έχετε κάποιο τετράποδο φίλο, είτε όχι, μία επίσκεψη σε ένα από τα παρακάτω μπαζάρ, όχι μόνο θα σας επιτρέψει να πάρετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας, αλλά και τα έσοδα θα διατεθούν σε καλό σκοπό.

Όπως κάθε χρόνο εδώ και 30 πλέον χρόνια, ο Άγιος Βασίλης παρκάρει το έλκηθρό του και περνάει ένα διήμερο λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε αυτό που ξέρουν όλοι πλέον, το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι των νοτίων προαστίων, το παζάρι του ΣΠΑΖ.

Εκεί θα βρείτε υπέροχα χειροτεχνήματα φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε την πασίγνωστη τόμπολα και θα μπορέσετε να αγοράσετε λαχνούς συμμετέχοντας έτσι στη λοταρία μας και αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσετε ένα από τα πραγματικά εκατοντάδες δώρα, ταξίδια, τηλεοράσεις, υπηρεσίες, όλα! Επιπλέον θα έχει μπουφέ με εδέσματα από τα χεράκια των εθελοντών αλλά και από τις δωρεές των αγαπημένων φίλων. έλος, φυσικά θα βρείτε τους εθελοντές του ΣΠΑΖ έτοιμους να σας μιλήσουν για το έργο του που φέτος συμπλήρωσε τα 30 χρόνια.

Θα μπορέσετε να μάθετε ποιος είναι και τι κάνει καθώς τι μπορείτε να κάνετε και εσείς για να βοηθήσετε τα αδέσποτα.

Θα δείτε κάποια από τους σκύλους και τις γάτες μας που ψάχνουν σπίτι και θα δείτε πολλά δάκρυα χαράς όταν μας έρχονται ως επισκέπτες πλέον τα αγαπημένα μας υιοθετημένα.

Θα μπορέσετε να ψωνίσετε ΣΠΑΖ-ο- καλούδια που με πολλή αγάπη σας ετοιμάσαμε και φέτος όπως το ημερολόγιο του 2017 και άλλα πολλά.

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου του 2016 από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα θα συναντηθούμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, δίπλα στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού.

Χαρίστε ό, τι δεν σάς χρειάζεται πλέον γι' αυτό το μπαζάρ κι ένα καλό σκοπό.

Μετά το δικό της μπαζάρ, η Ελληνική Φιλοζωική στέλνει κάθε φορά ό,τι δεν εκποιήθηκε, σε οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ετσι, τίποτα δεν πάει χαμένο ενώ εσείς έχετε ταυτόχρονα προσφέρει λίγη έμπρακτη αγάπη, σε ανθρώπους και σε άλλα πλάσματα με ανάγκες.

(ρούχα, βιβλία, είδη σπιτιού, λευκά είδη, αξεσουάρ, παιχνίδια, αντίκες, πίνακες, δώρα, χριστουγεννιάτικα είδη, διακοσμητικά κλπ ευπρόσδεκτα και θα σας ευγνωμωνούν όλοι!)

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (12-8) και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (9-5) στο «Πολεμικό Μουσείο» (στάση μετρό Ευαγγελισμός), Β. Σοφίας & Ριζάρη 2.

Για μια ακόμα χρονιά, η φιλοζωική οργάνωση που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει τα αδέσποτα που βρίσκονται στο Ασπρόπυργο, μας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές αγάπης, χαράς και αλληλεγγύης.

Το μπαζάρ μας θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, 105 51, Αθήνα, Μοναστηράκι).

Οι ημέρες και ώρες που θα πραγματοποιηθεί το μπαζάρ είναι:

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 17:00-23:00

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 10:00-23:00 και

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 10:00-23.00.