Η βρετανική Vogue επιλέγει την Ashley Graham για το πρώτο plus-size εξώφυλλό της

Η βρετανική Vogue επιλέγει την Ashley Graham για το πρώτο plus-size εξώφυλλό της

Λατρεύουμε την Ashley Graham για πολλούς λόγους. Δεν φοβάται να δείξει και να μιλήσει για την κυτταρίτιδα της -κάτι που έχουμε όλες πάνω μας-, δέχθηκε να γίνει Barbie, αλλά μόνο υπό μία σημαντική προϋπόθεση, και είναι πάντα αληθινή.

Όταν μάθαμε λοιπόν ότι θα είναι στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue Ιανουαρίου, δεν μπορούσαμε παρά να ενθουσιαστούμε. Πρόκειται για μία σημαντική επιλογή, αφού είναι η πρώτη φορά που ένα plus-size μοντέλο εμφανίζεται στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, πόσο μάλλον εάν αναλογιστεί κάποιος ότι πρόκειται για το πρώτο τεύχος του 2017.

Φωτογραφημένη από τον θρυλικό Patrick Demarchelier, η Graham δείχνει απόλυτα φυσική, σχεδόν χωρίς μακιγιάζ, ενώ φοράει ένα στολισμένο δερμάτινο τζάκετ της εταιρείας Coach.

Η Vogue τονίζει ότι το μέγεθος του μοντέλου δεν ήταν ο λόγος που επιλέχθηκε, σε ένα κείμενο με τίτλο «Γιατί η Ashley είναι το κορίτσι μας»:

«Έχει ευχέρεια λόγου, απόψεις που αξίζει να τις ακούσεις και μια μεταδοτική ενέργεια που επιβεβαιώνεται από όλους όσους έχουν δουλέψει μαζί της»

Όπως είναι βέβαια φυσικό το μέγεθος αποτέλεσε ένα σημαντικό θέμα συζήτησης και η Graham στη συνέντευξη μιλάει σίγουρα για αυτό.

Οι λόγοι για τους οποίους αξίζει η Ashley Graham να βρίσκεται στο εξώφυλλο της Vogue είναι πολλοί και η επιλογή του περιοδικού αδιαμφισβήτητα μας γεμίζει με αισιοδοξία για τη νέα χρόνια.