Ο Jimmy Kimmel θα είναι ο φετινός οικοδεσπότης των Όσκαρ και έχει ήδη σκεφτεί τι θα κεράσει τους καλεσμένους του

Television host Jimmy Kimmel poses during the GQ Men of the Year party in West Hollywood, California December 3, 2015. Picture taken December 3, 2015. REUTERS/Kevork Djansezian
Television host Jimmy Kimmel poses during the GQ Men of the Year party in West Hollywood, California December 3, 2015. Picture taken December 3, 2015. REUTERS/Kevork Djansezian

Η Ellen DeGeneres μοίρασε πίτσα στους καλεσμένους της, στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το 2014, ενώ ο Chris Rock έβαλε προσκοπάκια να μοιράσουν μπισκότα στους δικούς του καλεσμένους στην αντίστοιχη τελετή του 2016. Γι' αυτό και ο Jimmy Kimmel πρέπει να βάλει τα δυνατά του φέτος, προκειμένου να βρει κάτι ακόμα πιο λαχταριστό να μοιράσει στους καλεσμένους της τελετής απονομής των Όσκαρ του 2017, ιδανικά με έναν εξίσου διασκεδαστικό τρόπο.

Ο διάσημος παρουσιαστής θα είναι ο φετινός οικοδεσπότης της τελετής, και, απ' ότι φαίνεται, έχει σκεφτεί ήδη μια ιδέα που θα ξεπεράσει σε ντόρο τους εντυπωσιασμούς των προηγούμενων οικοδεσποτών. Σκέφτεται να μοιράσει σε όλους τους καλεσμένους μαριχουάνα πριν ξεκινήσει η τελετή.

«Η χρήση μαριχουάνας για ψυχαγωγία θα είναι νόμιμη το Φεβρουάριο», είπε ο Kimmel στην εκπομπή του τις προάλλες, αφήνοντας υποψίες για το σατανικό σχέδιο που σκέφτεται να ακολουθήσει.

Απευθυνόμενος στον υπεύθυνο ασφαλείας, Guillermo Rodriguez, πρόσθεσε «Ίσως μπορείς να μοιράσεις λίγη (μαριχουάνα) στο κόκκινο χαλί πριν το show και έπειτα να δούμε τι θα γίνει».

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Φεβρουάριο για να δούμε αν ο Kimmel θα καταφέρει να εκπληρώσει το σχέδιό του (spoiler alert: μάλλον δεν θα τα καταφέρει), αλλά προς το παρόν μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα ανακούφισης, καθώς με τον παρουσιαστή στη θέση του οικοδεσπότη μια, σχετική έστω, διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη. Κανείς, αλλά κανείς, δεν θέλει να ξαναζήσει το φιάσκο του 2015 με τον, αγαπημένο κατά τα άλλα, Neil Patrick Harris, και φαίνεται πως η Ακαδημία το έχει καταλάβει πολύ καλά αυτό.

Μέχρι σήμερα ο Kimmel, ο οποίος παρουσιάζει το «Jimmy Kimmel Live» από το 2003, έχει παρουσιάσει δύο τελετές των βραβείων Emmy (το 2012 και το 2016), μία τελετή των ESPYS το 2007, και πέντε (5) τελετές των American Music Awards, άρα μπορεί να πει κανείς πως έχει την απαραίτητη εμπειρία. Αυτή θα είναι η πρώτη του φορά ως οικοδεσπότης των Όσκαρ.