Αντιδράσεις για τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Αντιδράσεις για τα επεισόδια στα Εξάρχεια
Eurokinissi

«Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή τους ότι με την πολιτική αλλαγή στη χώρα, ο νόμος, η τάξη και η ασφάλεια των πολιτών θα αποκατασταθούν άμεσα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση ακόμη αναφέρει: «Έρμαιο στις διαθέσεις των γνωστών - αγνώστων έγινε, για άλλη μια φορά, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, το κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται ότι για την κυβέρνηση, το υπουργείο Προστασίας αναφέρεται στο ιδιότυπο άβατο των Εξαρχείων, παρά στο σύνολο των πολιτών».

«Παρακολουθώ με αγανάκτηση να μετατρέπονται τα Εξάρχεια, για μία ακόμα φορά, σε πεδίο μάχης. Είναι απαράδεκτο ο σχεδιασμός της Αστυνομίας να αγνοεί ότι στα Εξάρχεια ζουν πολίτες οι οποίοι έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο πολίτη» τονίζει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της για τον εγκλωβισμό των κατοίκων των Εξαρχείων σε έναν ασφυκτικό κλοιό άσκησης τυφλής βίας από τη μία, και επιχειρησιακής ανικανότητας από την άλλη».

Δημοφιλή