Τέσσερις πιθανοί αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Τέσσερις πιθανοί αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Sport 24

Hμέρα Champions League η Τρίτη (6/12) αλλά και με άρωμα Europa League, καθώς τέσσερις ακόμη ομάδες - πιθανές αντίπαλοι των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (;) στην φάση των "32" της διοργάνωσης, έγιναν γνωστές.

Μετά τις Άντερλεχτ, Σεντ-Ετιέν, Ζενίτ, Ρόμα, Γκενκ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Άγιαξ, Σαχτάρ, Σάλκε, Κρασνοντάρ, Σπάρτα Πράγας και ΑΠΟΕΛ*, στην κληρωτίδα για τα ζευγάρια των "32" του Europa League μπαίνουν και οι Λουντογκόρετς, Γκλάντμπαχ, Ροστόβ και Μπεσίκτας, που έρχονται από το Champions League.

Ωστόσο σε πιο γκρουπ δυναμικότητας θα μπουν εξαρτάται από τα ματς του Champions League την Τετάρτη (7/12), όταν θα ξεκαθαρίσουν οι τρίτες θέσεις των υπόλοιπων ομίλων και οι συνολικά 8 τρίτοι της διοργάνωσης θα χωριστούν σε δύο τετράδες και θα τοποθετηθούν στους ισχυρούς ή τους αδύναμους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους "32" του Europa League και θα παίξει την πρωτιά του 2ου ομίλου στην Κύπρο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τσεκάρει το εισιτήριο του ακόμη, καθώς την 6η και τελευταία αγωνιστική θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Κάραμπαγκ. Ο "Δικέφαλος" υποδέχεται την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα και οι Αζέροι φιλοξενούν την Φιορεντίνα.

Σε μόλις 4 από τους 12 ομίλους έχει ξεκαθαρίσει η δυάδα πρόκρισης, σε άλλους 3 δεν έχει κριθεί κανένα εισιτήριο και στους υπόλοιπους 5 έχει ξεχωρίσει η μια από τις δύο ομάδες.

*Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να παίξει με τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση, ενώ δεν μπορεί να υπάρξει και κλήρωση των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: Sport 24

Δημοφιλή