ΠΑΟΚ σε... Λέο, 3-0 τον Πλατανιά

ΠΑΟΚ σε... Λέο, 3-0 τον Πλατανιά
Sport24

Μέρες Λέο Μάτος ζει η Τούμπα. Ο Βραζιλιάνος έβαλε και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά τη σφραγίδα του, αποδεικνύοντας ότι το ελληνικό πρωτάθλημα διαθέτει και ορισμένους πολύ μεγάλους παίκτες. Ο 30χρονος άσος, μπορεί να έχει την ταμπέλα του δεξιού οπισθοφύλακα, αλλά στο απογευματινό παιχνίδι διακρίθηκε ως εκτελεστής και μάλιστα δις.

Την πρώτη φορά στο 61’ με γυριστή κεφαλιά και τη δεύτερη στο 81’με άψογο πλασέ, υπογράφοντας φαρδιά πλατιά την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Το αξιοσημείωτο είναι ότι και η προηγούμενη νίκη στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι με στην ΑΕΚ είχε έρθει με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις.

Πολλά εμπόδια μέχρι να μιλήσει ο Βραζιλιάνος

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα για τον ΠΑΟΚ μέχρι να φτάσει στο τελικό 3-0 (το τελευταίο γκολ από λάθος απόκρουση του Μπανανά στο 87’. Ο Πλατανιάς είχε πολύ αποτελεσματικό αμυντικό πλάνο με ενισχυμένα άκρα (μπλοκάροντας Ροντρίγκες και Κάμπος), όμως, δεν μπόρεσε να βρει τη λύση για τα στημένα του ΠΑΟΚ και έτσι ήρθε το 1-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα του Παράσχου τα ρίσκα της, το ματς άνοιξε και ο ΠΑΟΚ βρει τους χώρους για να κάνει το παιχνίδι που ξέρει καλά.

ΠΗΓΗ:SPORT24

Δημοφιλή