Πεντάχρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη

Πεντάχρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη

Συγκλονίζει η ιστορία ενός πεντάχρονου βαριά άρρωστου αγοριού το οποίο ζήτησε σαν τελευταία του επιθυμία να δει τον Άγιο Βασίλη και τελικά πέθανε στην αγκαλιά του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o 60χρονος Eric Schmitt-Matzen, ένας μηχανικός που κάθε χρόνο ντύνεται Άγιος Βασίλης και φέρνει τη χαρά σε μικρούς και μεγάλους, έχει πολλά να θυμάται καθ' όλη την πορεία της καριέρας του, τίποτα όμως από όλα αυτά δεν συγκρίνεται με την ιστορία του μικρού που άφησε την τελευταία του πνοή όταν τον είδε.

Όλα άρχισαν όταν ο 60χρονος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από μια νοσοκόμα στο νοσοκομείο του Τενεσί, η οποία τον ενημέρωσε για τη σοβαρή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο πεντάχρονος που επιθυμούσε να δει διακαώς τον αγαπημένο του Άγιο Βασίλη. Τότε ο Eric Schmitt-Matzen είπε στη νοσοκόμα ότι θα αλλάξει τη στολή του και ότι θα πάει στο νοσοκομείο αλλά εκείνη τον ενημέρωσε ότι δεν απομένει αρκετός χρόνος στον μικρό.

Μετά από 15 λεπτά ο 60χρονος κατέφθασε στο νοσοκομείο. Η μητέρα του παιδιού κρατούσε το αγαπημένο του παιχνίδι και είπε στον Άγιο Βασίλη να το πάρει και να το δώσει στον γιο της.

«Είπα στους συγγενείς: "Αν πιστεύετε ότι δεν θα αντέξετε, σας παρακαλώ να μην είστε στο δωμάτιο. Αν σας δω να κλαίτε θα λυγίσω και δεν θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου"» λέει στο Knoxville News Sentinel o Eric.

Μπήκε στο δωμάτιο και αντίκρισε τον πεντάχρονο βαριά ασθενή.

«Γιατί λες ότι δεν θα προλάβεις τα Χριστούγεννα; Κανείς δεν μπορεί να τα χάσει. Είσαι το νούμερο ένα ξωτικό μου» του είπε.

Το αγόρι ενθουσιασμένο απάντησε: «Αλήθεια είμαι;».

Ο Άγιος Βασίλης άνοιξε την τσάντα και του έδωσε το δώρο του. «Ήταν τόσο αδύναμος, δεν μπορούσε ούτε να ξετυλίξει το χαρτί. Όταν είδε τι είχε μέσα χαμογέλασε» είπε.

«Λένε ότι θα πεθάνω. Πώς θα καταλάβω ότι έχω φτάσει εκεί που πηγαίνω;» είπε το αγόρι.

«Όταν φτάσεις θα τους πεις ότι είσαι ο αρχηγός των ξωτικών του Άγιου Βασίλη και θα σε αφήσουν να μπεις» είπε ο Eric.

«Αλήθεια θα με αφήσουν;» αναρωτήθηκε ο πεντάχρονος και έδωσε μια τεράστια αγκαλιά στον Άγιο Βασίλη.

«Άγιε Βασίλη μπορείς να με βοηθήσεις;» ήταν οι τελευταίες του λέξεις πριν ξεψυχήσει στην αγκαλιά του.

O 60χρονος έκανε μέρες να συνέλθει. Σκέφτηκε μάλιστα να μην ξαναφορέσει τη στολή του Άγιου Βασίλη. Αλλά όταν πήγε σε άλλο ένα πάρτι θυμήθηκε το σκοπό που το κάνει όλο αυτό. «Το χαμόγελο των παιδιών με επαναφέρε στην πραγματικότητα» είπε.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα