Τρομοκρατική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας. Από λάθος δεν έγινε έκρηξη βόμβας

Τρομοκρατική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας. Από λάθος δεν έγινε έκρηξη βόμβας
Eurokinissi

Eλεγχόμενες εκρήξεις σε ύποπτα αντικείμενα πραγματοποιήθηκαν από τους άνδρες Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών στην οδό Σταδίου, έξω από το υπουργείο Εργασίας στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε ύποπτο σακίδιο, το οποίο περιείχε βόμβα. Την υπόθεση έχε αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα στην «Εφημερίδα των Συντακτών” στις 1.20 τα ξημερώματα. Ο άγνωστος ειδοποίησε για έκρηξη σε 40 λεπτά από τη στιγμή του τηλεφωνήματος. Στην Αστυνομία σήμανε αμέσως συναγερμός. Αρχικά διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου και στη συνέχεια άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και των ΤΕΕΜ ξεκίνησαν τις έρευνες. Έγιναν ελεγχόμενες εκρήξεις σε ύποπτα αντικείμενα και διαπιστώθηκε ότι τρομοκράτες είχαν αφήσει σακίδιο με βόμβα στο υπουργείο.

H οδός Σταδίου όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία λόγω του εκρηκτικού μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας άνοιξε λίγα λεπτά πριν από τις 9 το πρωί και αυτή την ώρα η κυκλοφορία γίνεται κανονικά.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από τα συνεργεία της αστυνομίας που ερεύνησαν το χώρο μπροστά στο υπουργείο Εργασίας, μετά τις τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις που πραγματοποιήθηκαν για την εξουδετέρωση του εκρηκτικού μηχανισμού, έχουν βρεθεί υπολείμματα εκρηκτικής ύλης και άλλα αντικείμενα που θα ερευνηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Δημοφιλή