Μαχητής του ΜΜΑ έριξε κατά λάθος γροθιά σε κορίτσι του ρινγκ όταν ανακοινώθηκε η ήττα του

Μαχητής του ΜΜΑ έριξε κατά λάθος γροθιά σε κορίτσι του ρινγκ όταν ανακοινώθηκε η ήττα του
YouTube

Υπό κανονικές συνθήκες, οι κίνδυνοι για τα «κορίτσια του ρινγκ» (ring girls) μπορεί να περιλαμβάνουν σφυρίγματα και χυδαία σχόλια από τους θεατές.

Ωστόσο, πρόσφατα μια γυναίκα στο ρινγκ δέχτηκε γροθιά από έναν μαχητή σε αγώνα ΜΜΑ (mixed martial arts). To περιστατικό θεωρήθηκε ατύχημα, και η κοπέλα είναι καλά.

Οργισμένος μετά από την ήττα του από τον Φαρχάντ Σαρίποφ σε αγώνα του Titan FC στις 2 Δεκεμβρίου στο Coral Gables της Φλόριντα, ο Άντριου Γουΐτνει, γνωστός ως «The Beast» (Το Κτήνος), γύρισε απότομα και έριξε μια τυχαία γροθιά από τον εκνευρισμό του, χτυπώντας την κοπέλα στο πρόσωπο.

Ο Τζεφ Άρονσον, διευθύνων σύμβουλος της Titan FC, δήλωσε στα ΜΜΕ πως η γυναίκα (το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό) εξετάστηκε από τον γιατρό του ρινγκ και υπέδειξε πως «ήταν καλά και περισσότερο εξεπλάγη παρά τραυματίστηκε από τη γροθιά».

Ο Άρονσον είπε πως, αν και η γροθιά δεν ήταν σκόπιμη, «μιλήσαμε με τον Άντριου Γουΐτνεϊ και τους μάνατζερ του και λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλιστεί πως αυτό το περιστατικό δεν θα επαναληφθεί».

Δημοφιλή