ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/12/2016 17:52 EET | Updated 13/12/2016 17:53 EET

«Αν δεν ήμουν μοντέλο, θα ήμουν πυγμάχος»: Η Adriana Lima εξετάζει τις επαγγελματικές της επιλογές

Andrew Kelly / Reuters
Model Adriana Lima presents a creation from Carmen Steffens during the FTL Moda presentation of the Spring/Summer 2016 collection during New York Fashion Week in Vanderbilt Hall at Grand Central Station, New York, September 13, 2015. FTL Moda presented a range of designers and partnered with the Christopher & Dana Reeve Foundation and Global Disability Inclusion. The show casted a diverse range of models, including models living with disabilities. REUTERS/Andrew Kelly

Είναι μια από τις πιο ποθητές και σέξι γυναίκες του πλανήτη, ωστόσο η Adriana Lima, το διάσημο μοντέλο της «Victoria's Secret», πιστεύει ότι το modeling δεν ήταν απαραίτητα το «κάλεσμά» της όσον αφορά στην επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Μιλώντας στο CNN International, η Βραζιλιάνα supermodel αναφέρθηκε στη δεκαετή, όπως είπε, ενασχόλησή της με την πυγμαχία, λέγοντας ότι η αίσθηση αυτοπεποίθησης και δύναμης που της έχει δώσει επαρκούν για να την κάνουν να πιστεύει πως θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει καριέρα στο ρινγκ.

«Πυγμαχώ εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Άρχισα στα αλήθεια από το μηδέν, ως ερασιτέχνης, και η πυγμαχία, ως γυναίκα, μου έδωσε πραγματικά δύναμη» είπε, συμπληρώνοντας πως «είναι στα αλήθεια το πάθος μου, και είμαι αρκετά τυχερή που βρήκα κάτι το οποίο αγαπώ. Και ακόμη και αν δεν ήμουν μοντέλο, θα ήμουν μάλλον πυγμάχος, αν έπρεπε να διαλέξω».

Η 35χρονη Lima προπονείται στο 5th Street Gym στο Μαϊάμι, γνωστό επειδή ήταν η «βάση» του Μοχάμεντ Άλι. Η ίδια έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο πολλά βίντεο με τον προπονητή της, Dino Spencer, ενθαρρύνοντας γυναίκες να ασχοληθούν με το παραδοσιακά «ανδρικό» άθλημα, και μιλώντας για τα οφέλη της εκπαίδευσης πάνω στην αυτοάμυνα.