Έρευνα: Οι άνδρες τείνουν να...ψεύδονται σχετικά με το μέγεθος του μορίου τους

Έρευνα: Οι άνδρες τείνουν να...ψεύδονται σχετικά με το μέγεθος του μορίου τους
shutterstock

Αίσθηση προκάλεσε στο Ίντερνετ μία βάση δεδομένων που στηρίζεται σε έρευνα/ συλλογή στοιχείων σχετικά με το μέγεθος του ανδρικού μορίου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του indy100 (Independent), κάποιοι «data enthusiasts» πρόσφατα μάζεψαν στοιχεία από έναν αριθμό ερευνών σχετικά με το μέσο μήκος, τη διάμετρο και άλλα χαρακτηριστικά του πέους σε χώρες ανά τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη βάση περιείχε μεγάλο όγκο δεδομένων, αλλά μία από τις διαπιστώσεις που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή ήταν ότι οι άνδρες τείνουν να...υπερβάλλουν όσον αφορά στο μέσο μέγεθος του πέους τους, εν συγκρίσει με μελέτες στις οποίες το μέγεθος μετρήθηκε πραγματικά.

Όπως σημειώνεται σχετικά, τα δεδομένα φαίνονται να είναι πιο αξιόπιστα για την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, κάποιες περιοχές της Ασίας και την Αφρική, ενώ για τη βόρεια Αμερική, την κεντρική Ασία, τα νησιά του Ειρηνικού είναι λιγότερο αξιόπιστα.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, τα δεδομένα έχουν ως εξής: μήκος χωρίς στύση 8,9 εκατοστά και μήκος σε στύση 12,18 εκατοστά. Η περίμετρος, από την άλλη, ανέρχεται στα 9,5 και τα 11,92 εκατοστά αντίστοιχα.

Αν θέλετε να δείτε τα (ομολογουμένως πολλά) υπόλοιπα στοιχεία σε όλο το μεγαλείο τους, μπείτε εδώ.

Δημοφιλή