Γιατί όλοι στο Instagram λένε ψέματα ότι βρίσκονται στην Σιγκαπούρη;

Γιατί όλοι στο Instagram λένε ψέματα ότι βρίσκονται στην Σιγκαπούρη;
A man in casual clothes takes his own photos against the Singapore skyline with a smart phone
Carlina Teteris via Getty Images
A man in casual clothes takes his own photos against the Singapore skyline with a smart phone

Όχι, δεν κάνουν διακοπές στην Σιγκαπούρη όλοι όσοι ακολουθείτε στο Instagram. Παρ' ολ' αυτά, τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί από τους γνωστούς χρήστες του χρησιμοποιούν την τοποθεσία «Singapore, Singapore», σε μία προσπάθεια να κάνουν το post τους να γίνει viral. Αυτό βασίζεται στην πεποίθησή τους ότι με αυτόν τον τρόπο οι φωτογραφίες τους θα είναι ορατές σε περισσότερους ανθρώπους και θα εμφανίζονται στην σελίδα που Instagram που είναι το Explore.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Mic, γνωστοί χρήστες του Instagram, όπως είναι ο King Bach, Amanda Cerny, Lele Pons, Dan "King of Instagram" Bilzerian, Christian Collins, Logan Paul, Jerry Purpdrank και Sommer Ray, έχουν όλοι ποστάρει φωτογραφίες του με το ταγκ της Σιγκαπούρης ενώ δεν βρίσκονται εκεί.

Αν και οι celebrities δεν γνωρίζουν πως ακριβώς λειτουργεί αυτό και γιατί συμβαίνει, επιμένουν ότι λειτουργεί.

«Αφήνεις το ταγκ “Singapore, Singapore” για 12 ώρες και μετά το αλλάζεις. Είναι εντελώς γελοίο και χαζό, αλλά λειτουργεί. Δεν είμαι σίγουρος γιατί ή αν είναι επειδή έχει γίνει meme, αλλά τα ποστ που έχουν το “Singapore, Singapore” πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Λειτουργεί 100%», φέρεται να είπε ένας από τους γνωστούς χρήστες του Instagram στο Mic.

Άλλοι χρήστες, πάντως, υποστηρίζουν ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να μπερδεύουν τον κόσμο.