Φάκελος επιθετικός: Κρίση στο γκολ και Ανσαριφάρντ

Φάκελος επιθετικός: Κρίση στο γκολ και Ανσαριφάρντ
Contra

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ συνεχίζονται και αυτό που πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο -γιατί στις μεταγραφές ποτέ δεν μπορείς να λες ποτέ- είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί σέντερ φορ. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι τουλάχιστον για την ώρα τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά σε ότι έχει να κάνει τόσο με αυτόν που θα φύγει, όσο και με αυτόν που θα έρθει.

Αν λάβουμε ως δεδομένο ότι ο Μπακασέτας δεν είναι καθαρόαιμο σέντερ φορ, αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ ο Αλμέιδα, ο Αραβίδης και ο Πέκχαρτ. Κανένας από τους τρεις δεν διανύει την καλύτερή του χρονιά για διαφορετικούς λόγους. Ο Αλμέιδα μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με την Ξάνθη έμεινε μακριά από το γκολ, ο Αραβίδης κάνει μια περίεργη χρονιά αφού πήρε μικρότερο χρόνο συμμετοχής (τουλάχιστον με βάση αυτό που του αναλογούσε) και ο Τσέχος δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη, παρότι η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει βελτιώσει κάπως την κατάσταση.

ΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ;

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το ποιος θα φύγει τον Γενάρη, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Επειδή στην ΑΕΚ η επικράτηση των απρόβλεπτων ευνοείται καμιά φορά, καλό είναι να υπάρχει μικρό καλάθι και στο ενδεχόμενο να μην υπάρξει καθόλου αποχώρηση. Η εν μέρει απογοήτευση για την παρουσία του Πορτογάλου και το τελευταίο ανέβασμα του Τσέχου, πάντως, ανακατεύει την κατάσταση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υποψήφιους για να αποκτηθούν, η περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρτ μόνο αδιάφορη δεν αφήνει την ΑΕΚ, αφού υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Ιρανός ίσως και να είναι αυτό που ψάχνει η «Ένωση» που δυσκολεύεται να φέρει τη μπάλα στο κουτί. Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Πανιώνιο εκπνέει το καλοκαίρι και η κατάσταση είναι στο target group των «κιτρινόμαυρων» που δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν μεγάλα ποσά σε ομάδα για την απόκτηση παικτών. Σε περίπτωση που προχωρήσει του Ανσαριφάρτ θα γίνει κάτι α λά… Μπακασέτας, με τον Πανιώνιο να εισπράττει ένα μικρότερο ποσό σε σχέση με αυτό που αξιώνει και την ΑΕΚ να παίρνει τον παίκτη.

ΚΑΙ ΛΑΤΙΝ...

Αν η περίπτωση Ανσαριφάρντ δεν προκριθεί, τότε θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός σέντερ φορ από τους υπόλοιπους της λίστας, των οποίων όμως τα όνομα δεν έχουν γίνει γνωστά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των εναλλακτικών της «Ένωσης» είναι ένας σέντερ φορ από την Αργεντινή, την περίπτωση του οποίου εξέτασαν καλά οι Μαϊστόροβιτς και Ντε Μπαρτόλο στο πρόσφατο ταξίδι τους στη Λατινική Αμερική.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, όπου δεν αποκλείεται πέραν από την κορύφωση των επαφών με τον νέο σέντερ φορ να υπάρξουν συναντήσεις με τους υπάρχοντες επιθετικούς για να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους.

Πηγή: contra.gr

Δημοφιλή