ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα Αλγερινών στη Μυτιλήνη

Eurokinissi

Την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας Αλγερινών μεταναστών στη Μυτιλήνη, ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Συγκεκριμένα, οι πέντε Αλγερινοί οι οποίοι έμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην πόλη της Μυτιλήνης, έχοντας διαφύγει από τον καταυλισμό της Μόριας, τις τελευταίες 20 μέρες διέπραξαν 19 μέχρι τώρα εξιχνιασμένες κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έμπαιναν συνήθως νωρίς τα ξημερώματα σε καταστήματα και επιχειρήσεις, παραβιάζοντας κυρίως πόρτες ή παράθυρά και αφού ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους, αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και διάφορα εμπορεύματα. Η αξία των κλοπιμαίων πολλά από τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, ενώ μεγάλο είναι και το ύψος των φθορών που προξένησαν. Εξετάζεται επίσης η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα συναφή αδικήματα.

Σε βάρος και των πέντε, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πρόκληση φθορών και μέσα στη μέρα θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Popular in the Community