Ταϊλάνδη: Φριχτό ατύχημα από το πουθενά. Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε πεζό. Σκληρές εικόνες

Ταϊλάνδη: Φριχτό ατύχημα από το πουθενά. Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε πεζό. Σκληρές εικόνες

Με σοβαρά τραύματα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Ταϊλάνδη ένας οδηγός ταξί όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που κινείτο με υπερβολική ταχύτητα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε επάνω του την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο όχημά του.

Ο οδηγός συνειδητοποιεί τι πρόκειται να συμβεί όμως δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο για να αντιδράσει.

Όλο το περιστατικό καταγράφεται από την κάμερα ασφαλείας ενός παρακείμενου εστιατορίου.

Το διερχόμενο αυτοκίνητο αναποδογυρίζει και κυριολεκτικά απογειώνεται για να πέσει επάνω στα σταθμευμένα οχήματα μεταξύ των οποίων βρισκόταν και οδηγός του ταξί. Η επόμενη σκηνή που βλέπουμε είναι ένα σύννεφο σκόνης να καλύπτει τα πάντα και όταν κατακάθεται φαίνεται ο οδηγός του ταξί να σφαδάζει στο έδαφος.

Το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα τα κάτω άκρα και άλλα τραύματα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν την είδηση ο οδηγός του ταξί νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και θα υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων.

Όσον αφορά στον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα, ισχυρίστηκε ότι ένα σκασμένο λάστιχο ήταν η αιτία που έχασε τον έλεγχο του οχήματος ενώ υποστήριξε πως δεν λειτούργησαν και τα φρένα. Οι αρχές του άσκησαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Δημοφιλή