Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής για δηλητηριασμένα προϊόντων σε σούπερ μάρκετ της Αθήνας

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής για δηλητηριασμένα προϊόντων σε σούπερ μάρκετ της Αθήνας
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για ανάρτηση που έγινε τη Δευτέρα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και ανέφερε ότι δηλητηριάστηκαν τρόφιμα που εκλάπησαν από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Αττική.

Η Αστυνομία, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, έχει ήδη ενημερώσει τον Ε.Φ.Ε.Τ., όπως και τις εταιρίες που αναφέρονται στο κείμενο που αναρτήθηκε με τίτλο «πράσινη Νέμεσις-Πράξη 2η». Όπως αναφέρεται, τα δηλητηριασμένα προϊόντα θα τοποθετηθούν ξανά στα ράφια και δεν θα είναι διακριτά από τους καταναλωτές.

Η ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου γράφει ότι «τα δηλητηριασμένα προϊόντα θα επανατοποθετηθούν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων super market σε όλη την Αττική. Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να αποτραπεί κάπως η διαδικασία επανατοποθέτησης, καθώς όπως τα απαλλοτριώσαμε έτσι και θα τα βάλουμε πίσω (μακριά από κάθα είδους ''ματια'', ηλεκτρονικά και μη). Η επανατοποθέτηση των προϊόντων θα ξεκινήσει 3 μέρες ακριβώς μετά την αποστολή του συγκεκριμένου μηνύματος (δηλαδή θα ξεκινήσει από τις 22/12/2016) και θα διαρκέσει ακριβώς 2 εβδομάδες (μέχρι τις 5/1/2017)».

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνδέει την ανάρτηση με τρομοκρατική οργάνωση που έχει ως στόχο το μποϊκοτάζ προϊόντων μεγάλων εταιριών. Ανάλογη κίνηση είχε γίνει το 2013. «Στόχος τους είναι να τρομοκρατήσουν. Δεν ξέρουμε αν θα κάνουν πράξη τα γραφόμενά τους αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να βρισκόμαστε σε επιφυλακή και να κάνουμε έρευνα για το ποιοι είναι αυτοί που απεικονίζονται σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν να δηλητηριάζουν προϊόντα. Τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Υγείας θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των πολιτών», αναφέρει στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Δημοφιλή