Το πρώτο teaser για το «Blade Runner 2049» έφτασε και έχει Ryan Gosling και Harrison Ford

Το πρώτο teaser για το «Blade Runner 2049» έφτασε και έχει Ryan Gosling και Harrison Ford
Warner Bros Pictures

Σταματήστε για λίγο ό,τι κάνετε, για την ακρίβεια για 1 λεπτό και 45 δευτερόλεπτα, όσο διαρκεί το πρώτο teaser του «Blade Runner 2049» που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling και ο Harrison Ford πρωταγωνιστούν στο σίκουελ της κλασικής πλέον neo-noir περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας «Blade Runner» του 1982, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ford υπό τις οδηγίες του Riddley Scott. Στο σίκουελ παίζουν επίσης οι Robin Wright, Dave Bautista και Jared Letο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου του 2017 και αυτά είναι όσα γνωρίζουμε για αυτήν μέχρι στιγμής:

«Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος blade runner, ο K, αστυνομικός του τμήματος του Λος Άντζελες, ανακαλύπτει ένα μυστικό που βρισκόταν κρυμμένο για πολλά χρόνια και το οποίο μπορεί να βυθίσει ό,τι έχει απομείνει από την ανθρώπινη κοινωνία στο απόλυτο χάος. Η ανακάλυψη του K τον οδηγεί σε μια αναζήτηση προς εύρεση του Rick Deckard (Ford), ενός πρώην blade runner του LAPD, ο οποίος αγνοείται εδώ και 30 χρόνια».

Πίσω από τη σκηνοθεσία του «Blade Runner 2049» βρίσκεται ο Denis Villeneuve των «Arrival», «Prisoners» και «Sicario», οπότε μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια πως η ταινία που θα δούμε τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι, τουλάχιστον, καθηλωτική.

Δείτε το teaser παρακάτω.