Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέξτε ελληνικά δώρα: 5 προτάσεις από μικρές εγχώριες επιχειρήσεις

Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέξτε ελληνικά δώρα: 5 προτάσεις από μικρές εγχώριες επιχειρήσεις
anassa

Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα χωρίς δώρα. Ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι μικρό και συμβολικό το έθιμο επιβάλλει να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα δώρα. Για να μην βγείτε στα μαγαζιά, ψάχνοντας με τις ώρες το τέλειο δώρο για τους φίλους σας, εμείς φροντίσαμε για εσάς πριν από εσάς, με 5 προτάσεις για διαφορετικά χριστουγεννιάτικα δώρα, όλα από ελληνικές μικρές επιχειρήσεις για να επιλέξετε.

Για τις γυναίκες της ζωής σας, τις φίλες σας ή την μητέρα σας, τα ελληνικά καλλυντικά αποτελούν μία καλή λύση. Τα Euthalia είναι μία σειρά από ελληνικά φυσικά καλλυντικά με βασικό συστατικό το βιολογικό ελαιόλαδο, που εδώ και αιώνες αποτελεί την βάση για έναν ισορροπημένο, υγιή και ολιστικό τρόπο ζωής. Μαζί με το ελαιόλαδο, τα Euthalia, χρησιμοποιούν ελληνικά βότανα και παντρεύει τις ελληνικές παραδοσιακές αξίες και την γνώση για τα φυσικά υλικά με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας.

Διακοσμητικά για το σπίτι, χρηστικά αντικείμενα για την κουζίνα, ακόμα και κοσμήματα, όλα φτιαγμένα από ελληνικό μάρμαρο. Το Marblellous και συγκεκριμένα η Φιλιώ Πνευματικού, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, δημιούργησε έναν κόσμο ειδικά αφιερωμένο στο ελληνικό μάρμαρο, ιδανικό για να βρούμε όλοι εμείς δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τι καλύτερο από ένα γευστικό και αρωματικό τσάι, μετά από τα γεύματα του ρεβεγιόν; Η Anassa Organics είναι μία σειρά από αφεψήματα που προέρχονται από ελληνικά βιολογικά αρωματικά φυτά. Πέρα από την φινέτσα στην γεύση, τα Anassa Organics έχουν ξεχωρίσει και για τις πρωτότυπες συσκευασίες τους, οι οποίες καθιστούν την προετοιμασία κάθε αφεψήματος σε ιεροτελεστία. Αυτά τα Χριστούγεννα, χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα δώρο με άρωμα Ελλάδας, μέσα σε πολύ γιορτινές συσκευασίες.

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός δεν ακούγεται και τόσο συναρπαστικό δώρο για τα Χριστούγεννα. Οι συγκεκριμένοι, όμως, που φτιάχνει το Colour Greece δεν θέλουν απλά να γνωρίσετε την Ελλάδα, αλλά και να την ζωγραφίσετε. Επίσης, εκτός από ταξιδιωτικούς οδηγούς που σας επιτρέπουν να χρωματίσετε την Αθήνα και άλλες πόλεις, θα βρείτε και κάρτες ζωγραφικής που μπορείτε να στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο.

Τι κι αν είναι Χριστούγεννα; Δεν χρειάζεται να ξεχνάμε το λευκό και το γαλάζιο που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, ούτε και στις γιορτές. Στο «The Blue White» θα βρείτε καλοκαιρινά accessories για τις διακοπές σας, αλλά και είδη διακόσμησης σπιτιού.

Δημοφιλή