ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/12/2016 06:07 EET | Updated 23/12/2016 06:07 EET

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό των τριών τρόλεϊ στα Εξάρχεια

EUROKINISSI

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό τριών τρόλεϊ την περασμένη Δευτέρα στην οδό Πατησίων στα Εξάρχεια δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Με ένα σύντομο –ανυπόγραφο- κείμενο άγνωστοι αφιερώνουν την επίθεση στους συλληφθέντες για τα επεισόδια που έγιναν μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκέμβρη.

Τo κείμενο:

«Το βράδυ της Δευτέρας 19-12-2016 ομάδα συντρόφων αποφασίσαμε να ζεστάνουμε λίγο τον αστικό χειμώνα βάζοντας φωτιά στην κοινωνική ειρήνη και απάθεια. Με μόλις 5 λίτρα εύφλεκτου υλικού και άπειρο μίσος για κάθε εξουσία βγήκαμε στην Πατησίων, σταματήσαμε διερχόμενα τρόλει και αφού κατεβάσαμε επιβάτες και οδηγούς, τα μπουρλωτιάσαμε. Τρία τρόλει καμμένα, ένα για κάθε προφυλάκιση συλληφθέντων από τις συγκρούσεις της 6 Δεκέμβρη. Δύναμη στον αναρχικό κρατούμενο Παναγιώτη Αργυρού (μέλος της ΣΠΦ) που πρόσφατα το κράτος τον καταδίκασε σε 7 ακόμα χρόνια αιχμαλωσίας, αυτή τη φορά για απόπειρα εμπρησμού λεοφωρείου το 2009. Φωτιά στις μηχανές και τον πολιτισμό!»