ΔΙΕΘΝΕΣ
24/12/2016 11:12 EET | Updated 24/12/2016 11:12 EET

Φορτηγό παρασύρει καροτσάκι στην Κίνα και το μωρό ανασύρεται ζωντανό

YouTube

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει ένα τρίχρονο αγόρι στην Κίνα να παρασύρεται από φορτηγό ενώ περνάει την διάβαση με την γιαγιά του. Ευτυχώς, ο μικρός σώθηκε από θαύμα, με την γιαγιά του να χτυπά τον οδηγό που σταμάτησε μόλις αντιλήφθηκε ότι είχε παρασύρει το καρότσι με το μωρό.

Σύμφωνα με τα ξένα δίκτυα, η γιαγιά έσπρωχνε το καροτσάκι του μικρού για να περάσει τον δρόμο, ενώ ήταν αναμμένος ο σηματοδότης για τους πεζούς. Ο οδηγός του φορτηγού που βλέπουμε στις εικόνες, όχι μόνο δεν δίστασε να περάσει το προηγούμενο φανάρι με κόκκινο, αλλά έτρεχε με μεγάλες ταχύτητες, αψηφώντας τους πεζούς που εκείνη την ώρα περνούσαν την διάβαση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην ανατολική παραθαλάσσια επαρχία Τσετσιάνγκ τον προηγούμενο μήνα, όμως το βίντεο βγήκε στην δημοσιότητα την Παρασκευή. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοπικές αρχές θα επιβάλλουν κάποιου είδους ποινή στον οδηγό του φορτηγού, ενώ το τρίχρονο αγοράκι είναι καλά στην υγεία του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιου είδους περιστατικό συμβαίνει στην Κίνα, καθώς βίντεο που δείχνουν απερίσκεπτους οδηγούς να παρασύρουν μικρά παιδιά βγαίνουν στην δημοσιότητα σχεδόν κάθε μήνα.

Sponsored Post