ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/12/2016 15:45 EET | Updated 24/12/2016 15:45 EET

ΝΔ για την ανακοίνωση Ντάισελμπλουμ: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το αυτονόητο. Θετική η εξέλιξη για το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι

Menelaos Myrillas / SOOC

Αφού βάφτισε το επίδομα «13η σύνταξη στο εσωτερικό» και «εφάπαξ βοήθημα» στο εξωτερικό, αφού αναγκάστηκε να στείλει «επιστολή συμμόρφωσης», η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο: ότι ξεκινάει μια συζήτηση για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει με επωφελείς όρους για τη χώρα», ανέφεραν πηγές της Νέας Δημοκρατίας που επικαλείται το ΑΜΠΕ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του επικεφαλής του Eurogroup.

«Είναι σαφές ότι τον κ. Τσίπρα και τη στενή παρέα του δεν τους ενδιαφέρει η χώρα και οι πολίτες της, αλλά το πώς θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους για να συντηρήσουν την ολοένα συρρικνούμενη εκλογική τους πελατεία. Στον δρόμο του διχασμού θα πορευτούν μόνοι τους. Καλές γιορτές», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Θετική η εξέλιξη για το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι

Μετά την απώλεια πολύτιμου για την οικονομία μας χρόνου, λόγω των ψευτοπαλληκαρισμών του κ. Τσίπρα, είναι θετικό ότι ξαναρχίζουν οι διαδικασίες για την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος. αναφέρει το ΠΑΣΟΚ για την ανακοίνωση του Γ. Ντάισελμπλουμ σχετικά με τις αποφάσεις για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.

«Η κυβέρνηση οφείλει όμως να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό για τις δεσμεύσεις που ανέλαβε. Σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει μυστική διπλωματία. Ελπίζουμε η επιστολή του υπουργείου Οικονομικών να μην είναι μια ακόμη πράξη ντροπής για την Ελλάδα», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Είναι θετικό ότι θα ξαναρχίσουν οι συζητήσεις για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος εκτιμά και το Ποτάμι υπογραμμίζοντας πως η επιστολή του κ. Τσακαλώτου, που πήγαινε κι ερχόταν για μέρες, ανακοινώθηκε παραμονή Χριστουγέννων από τον κ. Ντάισελμπλουμ, ότι ελήφθη.

«Πριν η κυβέρνηση όμως σπεύσει να πανηγυρίσει καλό θα ήταν να ξέρουμε και τι γράφει στην επιστολή μετανοίας και τι δεσμεύσεις ανέλαβε. Γιατί έχουμε συνηθίσει πλέον ότι οι διαπραγματεύσεις της συνοδεύονται πάντα από βαρύ λογαριασμό για τους Έλληνες» εκτιμά το Ποτάμι.

Sponsored Post