Η Taylor Swift παρακαλά αυτή τη διάσημη ηθοποιό να μπει στην παρέα της αλλά για πρώτη φορά της λένε «όχι»

Η Taylor Swift παρακαλά αυτή τη διάσημη ηθοποιό να μπει στην παρέα της αλλά για πρώτη φορά της λένε «όχι»
taylor swift

Το «Παράδοξο της Taylor Swift» πάει κάπως έτσι: είναι μία από τις πιο επιτυχημένες, και λόγω αυτού πλουσιότερες, pop star παγκοσμίως και, ταυτόχρονα, είναι και μία από τις πιο αντιπαθητικές -τουλάχιστον βάσει της εικόνας που προβάλλει προς τα έξω.

Αυτή η αντιπάθεια έχει τροφοδοτηθεί σημαντικά και από το γεγονός πως η Swift φαίνεται να κάνει κανονικό κάστινγκ για τα άτομα που θα μπουν στην «εκλεκτή παρέα της» (ή squad, αν θέλετε), βάσει του στάτους τους και του αντίκτυπου που έχουν στη showbiz. Εντελώς φυσιολογικά πράγματα, δηλαδή.

Παρόλα αυτά, οι celebrities δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν το παιχνίδι της Swift, καθώς επωφελούνται και οι ίδιοι από τη διασημότητα που λαμβάνουν χάρη στο μαγικό άγγιγμα της τραγουδίστριας.

Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει για τη Rooney Mara.

Σύμφωνα με το OK, η Swift «προσπαθεί απελπισμένα να πείσει την 31χρονη ηθοποιό να γίνει μέλος του “girl squad” της», αλλά η Mara της λέει συστηματικά να «πάρει δρόμο».

«Η Rooney δεν θέλει να ανήκει στην ακολουθία κανενός, παρά το γεγονός πως η Taylor της στέλνει αδιάκοπα προσκλήσεις για τα πάρτι της», λέει μια πηγή στο περιοδικό. «Απέρριψε ακόμα και την πρόσκληση της Taylor για το πάρτι της 4ης Ιουλίου στο εξοχικό της στο Rhode Island».

Και μετά από αυτή την είδηση, έχουμε έναν ακόμα σημαντικό λόγο για να λατρεύουμε την Rooney Mara, πέρα από το ταλέντο της, το στυλ της και τις δυναμικές απόψεις της. You go Rooney.