ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/12/2016 15:59 EET | Updated 28/12/2016 16:04 EET

Αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Ιμπάρμπο

Sport 24

Ένα ακόμη επεισόδιο παίχτηκε στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και αυτό έχει να κάνει με την αδικαιολόγητη απουσία του Κολομβιανού επιθετικού από την προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Ιμπάρμπο όπως και οι Μολέντο, Ρινάλντι που είχαν να κάνουν υπερατλαντικά ταξίδια είχαν μια μέρα άδειας παραπάνω στην διάθεση τους και έπρεπε να βρίσκονται στο Κορωπί την Τετάρτη το μεσημέρι.

Από τους τρεις όμως μόνο ο Ρινάλντι έδωσε το παρών στο "Γ. Καλαφάτης", ενώ οι άλλοι δυο δεν ήταν στην διάθεση του Ουζουνίδη. Ο Μολέντο όμως σε αντίθεση με τον Ιμπάρμπο ειδοποίησε ότι έχασε την ενδιάμεση πτήση του από το Παρίσι και θα είναι κανονικά στην αυριανή (29/12) προπόνηση.

Αντίθετα, ο Κολομβιανός δεν ειδοποίησε κανέναν στο τριφύλλι για την απουσία του και μένει να δούμε τι δικαιολογία θα επικαλεστεί όταν βρεθεί και πάλι στην Ελλάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα εκγύμνασης του Παναθηναϊκού αυτό είχε να κάνει τόσο με γυμναστήριο όσο και με τακτική ενώ δεν προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους (ατομικό πρόγραμμα) οι Μαρινάκης, Σαμπά.

Αντίθετα τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη γυμνάστηκαν κανονικά με την πρώτη ομάδα οι Χατζηγιοβάννης, Μίγγος, Μπουζούκης και Πίσπας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και παιχνίδι τακτικής στο γήπεδο περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης». Απόντες ήταν ο Μολέδο και ο Ιμπάρμπο, ενώ ο Μαρινάκης έκανε θεραπεία και ο Σάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η αυριανή προπόνηση ξεκινάει στις 11 π.μ.»

Πηγή: Sport 24