Γιατί όλο το Hollywood θέλει να σκοτώσει τον Bruce Willis;

Όλος ο κόσμος θέλει να σκοτώσει τον Bruce Willis. Και, για την ακρίβεια, όχι απλός κόσμος αλλά μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ του Hollywood. Γιατί όμως;

Γιατί, πολύ απλά, ο Pierre-Alexandre Chauvat αποφάσισε να δημιουργήσει ένα απολαυστικό βίντεο, στο οποίο μόνταρε 53 διαφορετικές ταινίες με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται σαν οι χαρακτήρες τους να κυνηγούν όλοι τον Willis για να τον δολοφονήσουν.

Πρωταγωνιστές από τα «The Bourne Ultimatum», «Pulp Fiction», «Hot Fuzz», «Mad Max: Fury Road», «Burn After Reading», «The Avengers» και πολλές άλλες γνωστές ταινίες έχουν βάλει στόχο τον αγαπημένο ηθοποιό, ενώ το μοντάζ έχει γίνει τόσο αριστοτεχνικά που πιστεύεις πως βλέπεις μια πραγματική, ολοκληρωμένη ταινία. Κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αν σκεφτείς πως ο Bruce Willis δεν παίζει καν στις περισσότερες ταινίες που συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο.

Για έξτρα δόσεις χιούμορ, ο Chauvat έχει προσθέσει και κάποιες εντελώς άσχετες σκηνές από εντελώς άσχετες ταινίες (αν θεωρήσουμε, δηλαδή, πως το όλο βίντεο έχει κάποιο νόημα). Μάλιστα το βίντεο είχε τόση επιτυχία που έκανε και δεύτερο, με ακόμα περισσότερο κόσμο που θέλει απελπισμένα να δει τον Willis νεκρό.

Δείτε τα 2 βίντεο παρακάτω και ενεργοποιήστε την επιλογή των υποτίτλων (CC) για να βλέπετε σε ποια ταινία ανήκει η κάθε σκηνή.