ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30/12/2016 10:09 EET | Updated 30/12/2016 10:09 EET

Η αγελάδα που νομίζει ότι είναι... άλογο

Instagram/hanney simpson

Κατά καιρούς έχουν γνωρίσει περιπτώσεις ζώων με... διχασμένη προσωπικότητα. Μετά το πρόβατο που νομίζει ότι είναι σκύλος και αγαπήθηκε όσο κανένας από τους χρήστες του Διαδικτύου, ένα άλλο χαριτωμένο θηλαστικό ήρθε για να μπει στις καρδιές όλων μας.

Ο λόγος για τη Λίλακ, μια αγελάδα που ζει στη Νέα Ζηλανδία. Σύμφωνα με τον Ιndependent, η Λίλακ δεν είναι μία οποιαδήποτε από τις 10 εκατομμύρια αγελάδες που βρίσκονται στη νησιωτική χώρα.

Κι αυτό γιατί αντί να κάθεται στα λιβάδια και να βόσκει χορτάρι, προτιμά να καλπάζει σαν άλογο. Η ιδιοκτήτρια της αγελάδας, Χάνα Σίμπσον δεν προβληματίζεται καθόλου με τη συμπεριφορά του ζώου της. Αντιθέτως, δηλώνει κατενθουσιασμένη.

Μάλιστα, η Λίλακ με λίγη προπόνηση θα μπορούσε να συμμετέχει χωρίς κανένα θέμα σε διαγωνισμό ντρεσάζ, καθώς πηδά εμπόδια ύψους ως 1,5 μέτρων.

Και όλα αυτά γίνονται ακόμη πιο αστεία στο άκουσμά τους, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι όταν η Χάνα, σε ηλικία 11 χρονών την ζήτησε από τους γονείς της ένα πόνι, εκείνοι αρνήθηκαν και η νεαρή αποφάσισε να ιππεύσει την ...αγελάδα της.