Αυτά τα λεφτά πρόσφερε η Λέστερ για Μιλιβόγεβιτς

Αυτά τα λεφτά πρόσφερε η Λέστερ για Μιλιβόγεβιτς
Contra

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δήλωσε σε σερβικά ΜΜΕ ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Λέστερ και πώς δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα που τελικά έμεινε στον Πειραιά και δεν μετακόμισε στην Premier League και συγκεκριμένα στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Την ιστορία της Λέστερ με τον Λούκα την είχε αποκαλύψει το Contra.gr στις 5 Σεπτεμβρίου. Απλώς, τότε υπήρχε η πληροφόρηση ότι δεν προχώρησε τελικά σε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, αλλά έκανε μία ερώτηση προς... Πειραιά μεριά για να μάθει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας!

Όταν λοιπόν οι “αλεπούδες” πληροφορήθηκαν ότι για τον Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός ζητούσε μίνιμουμ 12 εκατομμύρια ευρώ, έκαναν αμέσως πίσω και στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούσαν στο Νησί στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Λέστερ είχε κρίνει ότι το ποσό των 12 εκ. ευρώ ήταν υπερβολικό και πώς για τον Σέρβο άσο θα έβγαζε από τα ταμεία της το πολύ 5 εκατομμύρια. Κάτω από τα μισά δηλαδή που ζητούσε ο Ολυμπιακός. Πάνω – κάτω την ίδια προσφορά είχε κάνει και η Ζενίτ λίγες μέρες νωρίτερα, ενώ υπήρχε μία φημολογία στην Ιταλία ότι η Φιορεντίνα ήταν διατεθειμένη να προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν προέκυψε από πουθενά κάποια επιβεβαίωση ότι τελικά οι “βιόλα” ειχαν κάνει τελικά την πρότασή τους στον Ολυμπιακό.

Το θέμα με τον Λούκα είναι άλλο: Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν έχει πάψει να ασχολείται με την περίπτωση του Μιλιβόγεβιτς. Όμως, δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι στο άμεσο μέλλον και δη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Γενικότερα στην πιάτσα στο εξωτερικό αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Σέρβος άσος πολύ δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο λιμάνι. Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο ακούγεται ότι ο Μιλιβόγεβιτς διανύει την τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ραμαντάνι που είναι ο μάνατζέρ του, θα καταφέρει τελικά το καλοκαίρι να βρει την πρόταση που θα ικανοποιήσει τους “ερυθρόλευκους”.

Θα είναι όμως στα 12 εκατομμύρια; Ο Ραμαντάνι διατυμπάνιζε ότι θα μπορούσε να φέρει ακόμα και πρόταση 20 εκατομμυρίων! Προφανώς εννοούσε την προοπτική της Κίνας, γιατί από την Αγγλία πολύ δύσκολα μπορεί να βρεθεί τέτοια πρόταση.

Πηγή: contra.gr

Δημοφιλή