Μυστηριώδης φιγούρα ακολουθούσε ένα ζευγάρι την ώρα που επέστρεφε σπίτι

Μυστηριώδης φιγούρα ακολουθούσε ένα ζευγάρι την ώρα που επέστρεφε σπίτι

Mία μυστηριώδης φιγούρα που μοιάζει με φάντασμα καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να ακολουθεί δύο ανθρώπους την ώρα που οι τελευταίοι επέστρεφαν σπίτι τους.

Το βίντεο δείχνει μία λευκή φιγούρα να περπατάει ακριβώς πίσω από το ανυποψίαστο ζευγάρι. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι αποφάσισε να τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας έξω και μέσα από το σπίτι του, μετά από περίεργα περιστατικά που σημειώθηκαν και τα οποία τους οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κάποια μεταφυσική δραστηριότητα.

Οι δύο τους μάλιστα ανέφεραν ότι μία «δαιμονική» παρουσία ή ένα πνεύμα έχει μπει στις ζωές τους και ήθελαν να καταγράφουν κάθε στιγμή της ζωής τους ούτως ώστε να διαπιστώσουν αν τους έχει στοιχειώσει κάτι. Τώρα υποστηρίζουν ότι το εν λόγω βίντεο αποδεικνύει ότι οι ισχυρισμοί τους ήταν αληθείς.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Youtube στις 30 Δεκεμβρίου με ισπανικούς υπότιτλους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής τοποθεσία στην οποία καταγράφηκε το σχετικό στιγμιότυπο, με πολλούς από τους χρήστες του Διαδικτύου να σχολιάζουν πως πρόκειται απλά για hoax.

Δημοφιλή