Πρόβα 11άδας με Ανδρούτσο και Μανθάτη!

Πρόβα 11άδας με Ανδρούτσο και Μανθάτη!
CONTRA.GR

Αποφασισμένος να επιβραβεύσει τους δύο πιτσιρικάδες που γύρισαν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, δίνοντάς τους φανέλα βασικού εμφανίζεται ο Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος κόουτς, ο οποίος έχει αποδείξει ότι στηρίζει στην πράξη το “νέο αίμα” της ομάδας, στη χθεσινή πρόβα είχε και τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Γιώργο Μανθάτη με την ενδεκάδα των “βασικών”.

Δοκίμασε τον πρώτο ως αντί-Φορτούνη, αφήνοντας με τις “ρεζέρβες” τον Μάρκο Μάριν και τον δεύτερο στο δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Ελιουνούσι, ο οποίος έχει ενοχλήσεις, την ώρα που ο Πάρντο έμεινε εκτός “αποστολής”. Ο Κολομβιανός και ο Τσόρι δεν εμφανίστηκαν σε καλή κατάσταση μετά από την άδεια που έδωσε ο Μπέντο στην ομάδα για τα Χριστούγεννα και η τεχνική ηγεσία δεν τους συμπεριέλαβε στα πλάνα της.

Για την κορυφή της επίθεσης, ο Όσκαρ Καρντόσο διατηρεί το προβάδισμα από τον Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος και μάλλον θα μείνει στον πάγκο για να βοηθήσει ως εναλλακτική επιλογή. Στο αριστερό άκρο θα διατηρηθεί ο φορμαρισμένος Σεμπά, ενώ στη μεσαία γραμμή, πλην του Ανδρούτσου, ήταν στο έγινε δοκιμή με Καμπιάσο σε ρόλο κόφτη αντί του τιμωρημένου Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς ως 8άρι.

Σχετικά με την 4άδα της άμυνας, όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα ο Ντιόγκο Φιγκέιρας δεξιά, οι Μποτιά και Βιάνα στόπερ, ενώ για το αριστερό άκρο ο Ντε λα Μπέγια συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Παναγιώτη Ρέτσο. Όσο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ο Καπίνο επέστρεψε στη 18άδα, αλλά ο Λεάλι φέρεται επικρατέστερος για να ξεκινήσει.

Ανεξάρτητα, πάντως, από την τελευταία δοκιμή, τόσο ο Μάριν όσο και ο Φορτούνης παρότι δεν έχει επανέλθει πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε, συγκεντρώνουν πιθανότητες να επιλεγούν έστω και την τελευταία στιγμή. Δεν αποκλείεται, επίσης, να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος δήλωσε ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά πριν από τις γιορτές και περιμένει την επόμενη ευκαιρία από τον προπονητή του...

Πηγή: Contra.gr

Δημοφιλή