ΔΙΕΘΝΕΣ
04/01/2017 03:50 EET | Updated 04/01/2017 03:50 EET

Στην «πιο σέξι πόλη της Αυστραλίας» ο δήμαρχος ήθελε να απαγορεύσει το πορνό

tracielouise via Getty Images
Cooby Dam outside of Toombooma Queensland

Μια πόλη στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας προκαλεί σύγχυση όχι μόνο στους κατοίκους της αλλά και παγκοσμίως. Κι αυτό γιατί από τη μία θωρείται ως το λίκνο του συντηρητισμού και από την άλλη χαρακτηρίστηκε ως η πιο σέξι πόλη της Αυστραλίας, δεδομένου ότι σε αυτήν τα ερωτικά βοηθήματα έχουν μεγάλη ζήτηση.

Ο λόγος για τη Toowoomba η οποία κίνησε το ενδιαφέρον του κόσμου όταν σε μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τις διαδικτυακές καταναλωτικές αγορές των ενηλίκων το 2016, βρέθηκε στην κορυφή όσον αφορά στην αγορά ερωτικών παιχνιδιών.

Κι όλο αυτά την ώρα που ο δήμαρχός της Toowoomba είχε επιχειρήσει να απαγορεύσει τις προβολές ταινιών πορνό στους κατοίκους της.

Υπάλληλοι του «Femplay», του οnline sexy shop που διεξήγαγε την εν λόγω έρευνα ανέφεραν: «Μείναμε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα αλλά είμαστε υπερήφανοι που στέψαμε την Toowoomba ως την πιο σέξι πόλη για να μείνει κανείς στην Αυστραλία».

Τον περασμένο Οκτώβριο οι κάτοικοι της Toowoomba εξέλεξαν τον δήμαρχο Paul Antonio σε μία προσπάθεια να περιοριστούν οι ελευθερίες του πορνό στην πόλη.

«Γνωρίζω το η παρακολούθηση ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου εκθέτει τις γυναίκες και συνεπακόλουθα τη βία απέναντί τους και καταστρέφει οικογένειες. Δεσμεύομαι ότι δεν θα ξαναδώ πορνό και θα βοηθήσω αυτή την πόλη να απαλλαγεί από το πορνό. », είχε δηλώσει ο δήμαρχος παλαιότερα.

Mάλιστα εκείνη την εποχή, εκκατοντάδες άτομα, συμπεριλαμβανομένων και πολλών άλλων πολιτών αξιωματούχων, συσπειρώθηκαν με τον δήμαρχο Paul Antonio και δεσμεύτηκαν ότι θα απέχουν από την παρακολούθηση ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το «Femplay» μέσω της έρευνας που πραγματοποίησε, οι κάτοικοι της Toowoomba κατέχουν τα πρωτεία της Αυστραλίας όσον αφορά στην αγορά ερωτικών παιχνιδιών και

στολών. Ακολουθούν οι κάτοικοι της Νέας Νότιας Ουαλίας και της Βικτώριας.

Πηγή: Daily Mail

Sponsored Post