Μαξίμου: Απροκάλυπτη συνεργασία ΝΔ-Πρώτου Θέματος

Μαξίμου: Απροκάλυπτη συνεργασία ΝΔ-Πρώτου Θέματος
EUROKINISSI

«Απροκάλυπτη συνεργασία» της ΝΔ με το Πρώτο Θέμα, επισημαίνει η κυβέρνηση με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας που ισχυρίζεται ότι 2.000 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διορίσθηκαν στο Δημόσιο και ότι ο αριθμός των υπαλλήλων αυξήθηκε κατά 22.000 μέσα σε ένα χρόνο. Η κυβέρνηση διαψεύδει με κατηγορηματικότητα τους ισχυρισμούς της εφημερίδας, επιφυλάσσεται να απαντήσει με αναλυτικά στοιχεία, αλλά κυρίως στέκεται στη σχέση της ΝΔ με το Πρώτο Θέμα.

«Η λέξη βούρκος μεταφορικά χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την ανηθικότητα, την διαφθορά, το έσχατο σημείο ηθικής κατάπτωσης. Πολιτικά κόμματα που τροφοδοτούν με ψευδή δημοσιεύματα έντυπα που διαβιούν και τρέφονται από βούρκους είναι καταδικασμένα να εξαφανιστούν στον ίδιο τον βούρκο που αναπαράγουν. Η τακτική "σου δίνω την "είδηση", την κάνεις Πρώτο Θέμα και στη συνέχεια με ανακοίνωση καταγγέλλω την κυβέρνηση" είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», τονίζει το Μαξίμου.

«Είναι, μάλιστα, τόσο απροκάλυπτη η συνεργασία ΝΔ με Πρώτο Θέμα που το "ρεπορτάζ" υπογράφεται από διαπιστευμένο δημοσιογράφο που καλύπτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την παραγωγή της ΝΔ, στην κατανάλωση του Πρώτου Θέματος!», προσθέτουν κυβερνητικοί παράγοντες.

Επί της ουσίας η κυβέρνηση υπαινίσσεται ότι οι διορισμοί αφορούν την υγεία όπου έχουν προσληφθεί ήδη 3.550 γιατροί. «Για μία ακόμη φορά η εφημερίδα του "κομιστή" λειτουργεί και επισήμως ως γραφείο Τύπου της ΝΔ. Εφόσον δεν τολμά ο κ. Μητσοτάκης να πει ανοιχτά στους πολίτες πως ενοχλείται από τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, για την ενίσχυση της διαλυμένης από τις πρακτικές της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δημόσιας Υγείας, τη βρώμικη δουλειά αναλαμβάνει το Πρώτο Θέμα. Φυσικά στο "ρεπορτάζ" ούτε λόγος δεν γίνεται για την ενίσχυση της Υγείας, παρά μόνο για δήθεν "μετακλητούς υπαλλήλους" και "κομματικούς στρατούς"», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι καταγγέλλοντας τα «χαλκεία».

Δημοφιλή