Αυτές ήταν οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές από τις Χρυσές Σφαίρες

Αυτές ήταν οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές από τις Χρυσές Σφαίρες
Viola Davis holds the award for Best Performance by an Actress in a Supporting Role in any Motion Picture for her role in
Mario Anzuoni / Reuters
Viola Davis holds the award for Best Performance by an Actress in a Supporting Role in any Motion Picture for her role in

Η περίοδος των βραβείων ξεκίνησε δυναμικά με τις Χρυσές Σφαίρες που έγιναν χτες, Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Η 74η τελετή είχε τα πάντα και όπως όλα τα πράγματα στην ζωή είχε τις καλές και τις κακές της στιγμές. Στα πολύ καλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ανήκει ο λόγος που έβγαλε η Meryl Streep, όταν παρέλαβε το βραβείο Cecil B. DeMille Award για την συνολική προσφορά της, και κατάφερε να «διαλύσει» τον Trump χωρίς να αναφέρει καθόλου το όνομά του, η μεγάλη επιτυχία που είχε το «La La Land» και το εντυπωσιακό κόκκινο χαλί. Από την άλλη, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, όπως μερικές άβολες στιγμές, μικρά λαθάκια και ευχαριστήριοι λόγοι που για αλλού ξεκίνησαν και αλλού κατέληξαν (ναι, Tom Hiddleston σε εσένα αναφέρομαι). Αν οι Χρυσές Σφαίρες είναι ο προάγγελος των Όσκαρ, οι καλλιτέχνες μας έδωσαν μία μόνο μικρή γεύση για αυτό που πρόκειται να συμβεί και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι περιμένουμε με αγωνία!

Ας δούμε τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές των Χρυσών Σφαιρών.

Οι καλύτερες στιγμές:

Ο τρόπος που παρουσίασε η Viola Davis την Meryl Streep.

Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά να παρουσιάζεις την Meryl Streep να ανέβει στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Cecil B. DeMille Award για την συνολική της προσφορά, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα από την Viola Davis. Ήταν αστεία, ήταν συγκινητική, ήταν δυναμική. Ήταν όλα όσα έπρεπε να είναι για να παρουσιάσει την Meryl Streep.

Όταν η Julia Louis-Dreyfus εκτέλεσε χρέη DJ.

Το απολαυστικό ντουέτο Kristen Wiig και Steve Carell.

Θέλουν οι διοργανωτές παραπάνω για να καταλάβουν ότι η Kristen Wiig και ο Steve Carell πρέπει να παρουσιάσουν τις επόμενες Χρυσές Σφαίρες.

Όταν ο Dev Patel πήρε στην αγκαλιά του τον μικρό συμπρωταγωνιστή του.

Ο Ryan Gosling και ο συγκινητικός του λόγος.

Το χιούμορ του Hugh Laurie.

O Hugh Laurie δεν μας άφησε χωρίς μία μικρή γεύση από το βρετανικό του χιούμορ, αφού όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του για τον ρόλο του στην σειρά The Night Manager, είπε αστειευόμενος ότι ίσως είναι η τελευταία χρονιά που γίνονται οι Χρυσές Σφαίρες. Όπως ανέφερε, επειδή η διοργάνωση περιέχει τις λέξεις «foreign», «press» και «Hollywood», τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα με την νέα χρονιά (και τον νέο Πρόεδρο της Αμερικής). «Επίσης πιστεύω ότι για μερικούς Ρεπουμπλικάνους ακόμα και η λέξη “σύνδεση” (association) είναι λίγο ύποπτη», συμπλήρωσε.

Οι χειρότερες στιγμές:

Ο λόγος του Tom Hiddleston.

Αν και ο Hugh Laurie ήταν, όπως πάντα, απολαυστικός, ο Tom Hiddleston ήταν εξαιρετικά άβολος. Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του και ξεκίνησε να μιλά για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Σουδάν. Υπάρχουν άλλωστε τόσα σημαντικά πράγματα για τα οποία μπορεί να μιλήσει κανείς για το Σουδάν όπως την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την βία και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα. Ο Tom Hiddleston, όμως, επέλεξε να μιλήσει για τον εαυτό του και το γεγονός ότι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα τον ευχαρίστησαν που τους κράτησε συντροφιά με το The Night Manager.

H αμήχανη στιγμή που η Emma Stone προσπάθησε να αγκαλιάσει τον Damien Chazelle.

Κάτι πήγε εξαιρετικά λάθος όταν η Emma Stone πήγε να αγκαλιάσει τον σκηνοθέτη και συγγραφέα του «La La Land», Damien Chazelle. Εντάξει, έχει συμβεί σε όλους μας Emma.

Το ότοκιου που σταμάτησε να δουλεύει.

Ο Jimmy Fallon δεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στην παρουσίαση των Χρυσών Σφαιρών και σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι ήταν αρκετά χλιαρός, χάλασε και το ότοκιου κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο άβολα.