Καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλακή επειδή έκλεψε ένα...τηλεχειριστήριο

Καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλακή επειδή έκλεψε ένα...τηλεχειριστήριο
REB Images via Getty Images

Ένας άνδρας που έκλεψε ένα τηλεχειριστήριο καταδικάστηκε για περισσότερες από δύο δεκαετίες σε φυλάκιση. Ο λόγος για τον Eric Bramwell, ο οποίος κρίθηκε ένοχος τον Νοέμβριο και καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλακή των Ιανουάριο, σύμφωνα με τον Independent.

O 35χρονος άρπαξε το τηλεχειριστήριο από τον κοινόχρηστο χώρο ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Wheaton στο Ιλλινόις, ξεχνώντας στον «τόπο του εγκλήματος» ένα από τα γάντια του.

Μετά από σχετική έρευνα, αποδείχθηκε ότι το δείγμα DNA που βρέθηκε στο γάντι ταίριαζε απόλυτα με το DNA του Bramwell, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων των καταδικασθέντων εγκληματιών τους κράτους, όπως ανέφερε η Chicago Tribune.

ΟΙ εισαγγελείς είπαν ότι λόγω του εγκληματικού ιστορικού του, ο άνδρας έπρεπε να καταδικαστεί σε 30 χρόνια φυλάκισης.

Ο ίδιος φέρεται να έχει διαπράξει παρόμοιες κλοπές, συμπεριλαμβανομένων κι άλλων τηλεχειριστηρίων και άλλων συσκευών - σετ τηλεόρασης από κοντινά συγκροτήματα διαμερισμάτων.

«Η παράνομη δραστηριότητα του κ. Bramwell και το εγκληματικό παρελθόν του επιτέλους διαλευκάνθηκαν», είπε ο εισαγγελέας Robert Berlin.

«Ανεξάρτητα από το τι έκλεβε ο κ. Bramwell πάντα είχε μπλεξίματα με τον νόμο. Έπαιρνε αυτό που ήθελε ξανά και ξανά, αποφεύγοντας τις συνέπειες», πρόσθεσε.

Δημοφιλή