Ο πολύ δημιουργικός τρόπος με τον οποίο αυτός ο πατέρας βοηθά τον γιο του να κάνει φίλους

Ο πολύ δημιουργικός τρόπος με τον οποίο αυτός ο πατέρας βοηθά τον γιο του να κάνει φίλους
imgur

O χρήστης DomZombie του Imgur, μοιράστηκε ένα ποστ στο οποίο έδειχνε τον ίδιο να μεταμορφώνει τις χάρτινες σακούλες στις οποίες βάζει ο γιος του το κολατσιό του για το σχολείο, προκειμένου να βγει από το καβούκι του και να γίνει πιο κοινωνικός.

«Τα τελευταία 3 χρόνια, ζωγραφίζω τις σακούλες κολατσιού που παίρνει μαζί του ο γιος μου στο Δημοτικό. Αν και έχεις φίλους, είναι πολύ ντροπαλό, οπότε ξεκίνησα να το κάνω για να τον βοηθήσω να σπάσει τον πάγο και να ξεκινήσει συζητήσεις», έγραψε ο ίδιο ο καλλιτέχνης.

Όπως αναφέρει το Mashable, αν και δεν του παίρνει πολλή ώρα για να ζωγραφίσει κάθε χαρτοσακούλα, προσπαθούν να τις κρατήσουν όλες για ενθύμιο. «Μπορεί να χάσουμε καμία από ένα σάντουιτς που έτρεξαν υγρά ή χυμό, αλλά αυτό είναι στο πρόγραμμα», είπε αστειυόμενος.

«Οτιδήποτε έχει σχέση με ποπ κουλτούρα από ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές που βλέπουμε, πάει πάνω στην χάρτινη σακούλα», εξήγησε ο πατέρας.

Όσο για το αν έχει βοηθήσει αυτή η προσέγγιση τον γιο του στο να κάνει φίλους, ο πατέρας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχει βγει από το καβούκι του χάρη σε αυτό και θέλω να σκέφτομαι ότι έβαλα το χεράκι μου και τον βοήθησα με αυτές τις σακούλες».