Δίδυμες που χωρίστηκαν μετά την γέννα επανενώθηκαν δέκα χρόνια μετά

Δίδυμες που χωρίστηκαν μετά την γέννα επανενώθηκαν δέκα χρόνια μετά
Twitter

Συγκίνηση προκάλεσε η επανένωση δύο δίδυμων κοριτσιών που είχαν δοθεί προς υιοθεσία σε δύο διαφορετικές οικογένειες. Η συνάντησή τους έλαβε χώρα στο πλατό της εκπομπής «Good Morning America» στην Νέα Υόρκη και τα κορίτσια έλαβαν δωρεάν εισιτήρια από αεροπορικές εταιρείες για να μπορέσουν να συναντηθούν και στο μέλλον.

Η ιστορία ξεδιπλώθηκε όταν η μητέρα της 10χρονης Όντρει από το Γουισκόνσιν, Τζένιφερ, άρχισε να αναζητά πληροφορίες για το παρελθόν της κόρης της. Η ίδια εντόπισε μια φωτογραφία που έδειχνε την νεογέννητη Όντρει να είναι ξαπλωμένη δίπλα σε ένα άλλο κοριτσάκι, και αμέσως άρχισε να αναζητά πληροφορίες για την ταυτότητα του δεύτερου μωρού.

Μετά από έρευνες, η Τζένιφερ έμαθε πως η υιοθετημένη κόρη της έχει μια δίδυμη αδελφή που ζει με μια άλλη οικογένεια στην Ουάσινγκτον. Τα κορίτσια είχαν γεννηθεί στην Κίνα και είχαν δοθεί προς υιοθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς ωστόσο να ενημερωθούν οι γονείς ότι είναι δίδυμα. Η Τζένιφερ εντόπισε την οικογένεια της 10χρονης Γκρέισι, όπως ονομάζεται το άλλο κορίτσι, μέσω των social media και η πρώτη τους συνάντηση έγινε στα πλατό της εκπομπής «Good Morning America».

Είχε προηγηθεί ένα τεστ DNA που επιβεβαίωνε την συγγένεια των δύο παιδιών, τα οποία, εκτός από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά παρουσιάζουν και παρόμοια συμπεριφορά. Ακόμα, και οι δύο έχουν ως αγαπημένο τους φαγητό τα μακαρόνια με παρμεζάνα, βούτυρο και κοτόπουλο. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τα κορίτσια είχαν επίσης γεννηθεί με μια καρδιακή πάθηση και έχουν υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία.

Δημοφιλή