Η προσωπική βιβλιοθήκη του Mark Twain θα είναι ανοιχτή για όποιον συγγραφεά αναζητά έμπνευση

Η προσωπική βιβλιοθήκη του Mark Twain θα είναι ανοιχτή για όποιον συγγραφεά αναζητά έμπνευση
Getty Images/iStockphoto

Το Mark Twain House & Museum ανοίγει την προσωπική βιβλιοθήκη του διάσημου συγγραφέα σε όποιον αναζητά έμπνευση, ησυχία και αγαπά τα «φαντάσματα» του λογοτεχνικού παρελθόντος. Όπως αναφέρει το Upoxx, για 4 νύχτες το 2017, οποιοσδήποτε συγγραφέας μπορεί να περάσει τρεις ώρες συνεχόμενες μέσα στην προσωπική βιβλιοθήκη του Twain χωρίς να διακόψει κανείς την δημιουργική του διαδικασία.

Αν και οι θέσεις είναι περιορισμένες, και μόνο η προοπτική του να εργαστεί κανείς σε ένα τέτοιο περιβάλλον ακούγεται υπέροχη.

Οι κανόνες μέσα στην βιβλιοθήκη είναι αυστηροί. Όσοι κλείσουν θέση δεν μπορούν να έχουν ούτε wifi, ούτε στιλό (μόνο μολύβια μπορεί να έχει κανείς). Οι πρίζες είναι ελάχιστες, οπότε οι επισκέπτες πρέπει να φροντίσουν να έχουν μπαταρία.

Το γραφείο που λέγεται ότι έγραψε το «The Adventures of Tom Sawyer and Adventures of Huckleberry Finn».

Ο Twain μετακόμισε σε αυτό το σπίτι, μαζί με την οικογένειά του, το 187. Ο ίδιος αναφερόταν σε αυτό το σπίτι ως το πιο παραγωγικό στην ζωή του και έγραψε εκεί μερικά από τα πιο διάσημα έργα του, όπως το «The Adventures of Tom Sawyer and Adventures of Huckleberry Finn».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα