Άστεγος ο άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος σε κάδο απορριμμάτων στη Δάφνη. Το τραγικό σενάριο που εξετάζεται

Άστεγος ο άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος σε κάδο απορριμμάτων στη Δάφνη. Το τραγικό σενάριο που εξετάζεται
EUROKINISSI

Άστεγος είναι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., ο 73χρονος Έλληνας που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Δάφνης.

Το πτώμα είχε ανακαλύψει το πρωί της Πέμπτης υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Ηροδότου. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πίσω από το έγκλημα βρίσκεται συμπλοκή αστέγων, ενδεχομένως για μία θέση ύπνου. Όπως διαπιστώθηκε, ο 73χρονος φορούσε τέσσερις μπλούζες, στοιχείο που οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος μπορεί να είναι άστεγος. Έτσι, οι έρευνες εστιάζονται σε χώρους που ζουν άστεγοι για τον εντοπισμό του δράστη.O 73χρονος σύχναζε σε χώρους που βρίσκονται και άλλοι άστεγοι και συνήθιζε να κοιμάται σε εξωτερικούς χώρους.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, στραγγαλίστηκε από τον δολοφόνο. Η σορός του είχε βρεθεί μέσα σε έναν υπνόσακο εντός του κάδου απορριμμάτων. Ο υπνόσακος ανήκε στο θύμα, καθώς με αυτόν προστατευόταν από το κρύο. Το έγκλημα εκτιμάται ότι έγινε 20-25 ημέρες πριν. Ενδεχομένως στη μεταφορά του πτώματος να βοήθησε και δεύτερο άτομο. Ο ιατροδικαστής εντόπισε κακώσεις και ίχνη στραγγαλισμού.

Δημοφιλή