Η τρίτη σεζόν του «Fargo» θα έχει selfies με iPhone και πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor

Actor Ewan McGregor arrives at the premiere of the movie
Actor Ewan McGregor arrives at the premiere of the movie

Τον Απρίλιο, όταν επιστρέψει το «Fargo» στους τηλεοπτικούς θα είναι πιο σύγχρονο από κάθε άλλη φορά. Η τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς θα διαδραματίζεται στο 2010, κάτι που σημαίνει ότι η τεχνολογία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο Eden Valley στην Μινεσότα. Όπως αναφέρει το Mashable, αν και το σκηνικό θα είναι ρετρό, οι χαρακτήρες θα βγάζουν selfies με τα iPhone κινητά τους.

«Η δεκαετία του 2010 είναι πολύ σύγχρονη για εμάς», είπε ο παραγωγός Warren Littlefield στην παρουσίαση της σειράς. «Ο Noah [Hawley] (ο δημιουργός) απολαμβάνει ότι η τεχνολογία μπορεί να ενώσει, με ποικίλους τρόπους, και ίσως αυτό είναι κάτι που τελικά δεν συμβαίνει καθόλου», προσέθεσε.

Για παράδειγμα, ο Littlefield ανέφερε ότι ο ρόλος της Carrie Coon, η σερίφης Gloria Burgle, έχει μία σκηνή που είναι σε ένα αεροπλάνο και παρατηρεί ότι όλοι έχουν το κεφάλι κάτψ, κοιτάζουν τα κινητά τους και κανείς δεν επικοινωνεί, κανείς δεν μιλάει.

«Ο Noah είναι επικεντρωμένος στο να μην κάνει τα ίδια πράγματα. Θα υπάρχει ένα “φιλί” με το παρελθόν, αλλά δεν μπορώ να σας το πω εδώ τώρα», είπε ο Littlefield.

Το καστ της τρίτης σεζόν θα απαρτίζεται από τον Ewan McGregor, οποίος θα υποδύεται τον διπλό ρόλο των δίδυμων Emmit και Ray Stussy, την Carrie Coon, την Elizabeth Winstead, τον David Thewlis και τον Michael Stuhlbarg.

Το καστ δεν μπορούσε να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την σειρά, αλλά ο McGregor ανέφερε ότι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε για να μπει στον ρόλο ήταν η προφορά.

«Κάνω μία προφορά τύπου Fargo. Είχα την ευκαιρία να βάλω δύο αδερφούς μπροστά από την κάμερα. Η πρόκληση είναι να τελειοποιήσω την προφορά, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Είναι η πιο δύσκολη προφορά που έχω κάνει ποτέ. Και κάποτε έκανα ολλανδική προφορά. Αυτή είναι πιο δύσκολη».