ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/01/2017 17:57 EET | Updated 13/01/2017 17:57 EET

Πτήση 666, με προορισμό το Ελσίνκι (HELsinki), ημέρα Παρασκευή και 13: Αν δεν είστε προληπτικός, ανεβείτε!

studioportosabbia via Getty Images
Amsterdam, The Netherlands - April 1st 2016: OH-LZF Finnair Airbus A321 approaching Polderbaan runway, arriving from Helsinki, Finland

Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε, βάλτε να παίζει το «Number of the Beast» των Iron Maiden, το «Bridge of Death» των Manowar ή κάτι από Venom: Είναι η κατάλληλη μουσική υπόκρουση για την είδηση της (πιθανότατα) πιο γρουσούζικης πτήσης στην ιστορία των πτήσεων: Πρόκειται για την πτήση 666 («the Number of the Beast- hell and fire was spawned to be released!» που τραγουδάει και ο Μπρους Ντίκινσον) η οποία, παρόλα αυτά, τα κατάφερε να φτάσει στον προορισμό της, το Ελσίνκι (HELsinki- η συμπτωματική παραπομπή στο «Hell»- κόλαση κάνει ακόμα καλύτερα τα πράγματα) της Φινλανδίας, ημέρα...Παρασκευή και 13.

Η πτήση της Finnair απογειώθηκε από την Κοπεγχάγη της Δανίας και, παρά το...σατανικό/ γρουσούζικο της όλης υπόθεσης, κατέφθασε χωρίς απρόοπτα στον προορισμό της (αν και, όπως υπογραμμίζεται σε δημοσίευμα της Telegraph, έφτασε με καθυστέρηση τριών λεπτών).

Παρά την πτήση προς την...κόλαση, ημέρα Παρασκευή και 13, ο πιλότος, Τζούχα- Πέκα Κεϊντάστο, δηλώνει πως δεν φοβάται: «Είναι συνηθισμένο αστείο μεταξύ των πιλότων. Δεν είμαι προληπτικός, είναι απλά μια σύμπτωση. Αν υπάρχει κάποιος επιβάτης που αγχώνεται για το 666, οι αεροσυνοδοί μας πάντα χαίρονται να βοηθήσουν».

Εμείς πάντως έχουμε να πούμε ότι το σωστό θα ήταν το επίσημο έμβλημα της πτήσης θα έπρεπε να είναι αυτό. UP THE IRONS!