Ένας από τους πλέον αγαπημένους χαρακτήρες του «Breaking Bad» επιστρέφει στην τηλεόραση

Ένας από τους πλέον αγαπημένους χαρακτήρες του «Breaking Bad» επιστρέφει στην τηλεόραση
AMC

Οι δημιουργοί του Better Call Saul, Vince Gilligan και Peter Gould, είχαν επιβεβαιώσει από τον Απρίλιο πως οι τίτλοι των επεισοδίων της δεύτερης σεζόν της σειράς ήταν, όπως είχαν καταλάβει κάποιοι αετομάτηδες φαν, ένας αναγραμματισμός για το “FRING'S BACK” (o Fring επέστρεψε). Κανείς όμως δεν μας είχε προετοιμάσει για το διαφημιστικό που προβλήθηκε πριν λίγες ημέρες, στο πλαίσιο της προώθησης του τρίτου κύκλου του Better Call Saul.

Ναι, αγαπητοί αναγνώστες και αιώνιοι φαν του Breaking Bad, ο Gus Fring πρόκειται να επιστρέψει από τους νεκρούς κατευθείαν στις οθόνες μας, στην 3η σεζόν του spin-off της θρυλικής σειράς, παίζοντας ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας του δικηγόρου Saul Goodman.

Στη εν είδει teaser διαφήμιση που κυκλοφόρησε το AMC τις προάλλες, βλέπουμε τον Gustavo Fring (Giancarlo Esposito) να παίζει τον έναν από τους δύο ρόλους που είχε στο Breaking Bad, αυτόν του καθόλα νόμιμου και επιτυχημένου ιδιοκτήτη της αλυσίδας εστιατορίων Los Pollos Hermanos, ο οποίος λειτουργούσε ως βιτρίνα για την πραγματική του ιδιότητα, αυτή του εμπόρου ναρκωτικών.

Στη διαφήμιση, ο Fring προσκαλεί τον κόσμο να έρθει να δοκιμάσει τις νέες πατάτες του εστιατορίου, λέγοντας «Είμαστε σίγουροι πως θα σας αρέσουν. Αν όχι, σας τις κερνάω!».

Η επιστροφή του Fring στο σύμπαν του Breaking Bad ήταν μια θεωρία που έπαιζε αρκετό καιρό, ενώ πολλοί φαν υποπτεύθηκαν πως ο Fring είχε αφήσει ένα σημείωμα στον Mike (Jonathan Banks) στη δεύτερη σεζόν του Better Call Saul. Τώρα όμως, τον βλέπουμε επιτέλους με σάρκα και οστά. Με περισσότερη σάρκα και περισσότερα οστά από την τελευταία φορά που τον είδαμε, δηλαδή.

Η 3η σεζόν του Better Call Saul κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου.