ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/01/2017 06:13 EET | Updated 17/01/2017 06:14 EET

«Η ζωή μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου»: Στενή επαφή Γαλλίδας travel blogger με καρχαρία

Dave J Hogan via Getty Images
ENSENADA, MEXICO - SEPTEMBER 15: Great White Sharks seasonally gather off the coast of Guadalupe Island; divers dive inside cages off the boat Nautilus Explorer in order to safely swim with the sharks on September 15, 2016, 150 miles off the coast of Mexico. (Photo by Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images)

Η Ίσαμπελ Φαμπρ, Γαλλίδα travel blogger, έκανε kite surfing με τον φίλο της, Σίριλ, στα ανοιχτά της δυτικής Αυστραλίας, όταν αντιλήφθηκε μια μαύρη μάζα από κάτω της στο νερό.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της The Sun, η ίδια λέει πως στην αρχή νόμισε ότι ήταν παιχνίδια του μυαλού της, και η σκιά ήταν το kite της, πριν αντιληφθεί πως αυτό που βρισκόταν πολύ κοντά της ήταν ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας (!).

«Είμαι στο νερό, ο Σίριλ με τραβά βίντεο με το drone και ξαφνικά βλέπω αυτή τη μεγάλη, μαύρη μάζα. Στην αρχή λέω ότι είναι απλά η σκιά του kite...μετά νομίζω ότι είναι ένα αναθεματισμένο δελφίνοι, ξέρετε, από αυτά που συνηθίζουν να πετάγονται μπροστά σου και να σε κάνουν να νομίζεις πως έπαθες καρδιακή προσβολή. Αλλά ακόμα η σκιά κάνει κύκλους γύρω μου και είναι μεγαλύτερη από τη σανίδα μου. Μόλις περνά από κάτω μου, συνειδητοποιώ ότι είναι ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας».

«Ο πισινός μου συνεχίζει να πέφτει συνέχεια στο νερό, και σκέφτομαι “είναι το τέλος”. Ακούω τον Σίρι να φωνάζει από μακριά “καρχαρίας, Ίσα!» (ο φίλος της έβλεπε τα πάντα από το drone).

Όπως ανέφερε η ίδια, είδε τη ζωή της να περνά μπροστά από τα μάτια της κάθε φορά που ακουμπούσε το νερό, αλλά τελικά κατάφερε να κατευθυνθεί προς την ακτή, τρέμοντας από φόβο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον λογαριασμό της ίδιας στο Facebook, όπου παρατίθενται εικόνες από τις δραστηριότητες και τα ταξίδια της.