ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/01/2017 14:08 EET | Updated 17/01/2017 14:16 EET

Τι θέλει να πει ο Καμμένος και γιατί το λέει με τα...λόγια, ή μάλλον με το tweet, του Τραμπ;

NurPhoto via Getty Images
Greek Minister of Defence Panos Kammenos attend US President Barack Obama arriving in Athens, Greece on November 15, 2016(Photo by Wassilios Aswestopoulos/NurPhoto via Getty Images)

Τι θέλει να πει ο Πάνος Καμμένος και- πολύ περισσότερο- γιατί το «λέει» με τα λόγια του Ντόναλντ Τραμπ;

Είναι μια απορία άξια λόγου για όσους είδαν το retweet που έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ σε ανάρτηση του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ.

«Οι ίδιοι άνθρωποι που διεξήγαγαν τις ψεύτικες προεκλογικές μετρήσεις και αποδείχθηκαν τόσο λάθος κάνουν τώρα και τις μετρήσεις αποδοχής (του ιδίου ως προέδρου των ΗΠΑ). Είναι τόσο στημένες όσο και οι προηγούμενες», αναφέρει ο Τραμπ σχετικά, προφανώς με τις εταιρείες που διεξάγουν δημοσκοπήσεις).

Το γιατί βέβαια έκανε retweet αυτή την ανάρτηση ο κ.Καμμένος δεν διευκρινίζεται αν και είναι γνωστό πως τόσο ο ίδιος όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κατ' επανάληψη στο παρελθόν-και κυρίως τα χρόνια που τα κόμματά τους ήταν στην αντιπολίτευση- επικρίνει εταιρείες δημοσκοπήσεις έως και καταγγείλει αυτές- εμμέσως ή ευθέως- για ύποπτες...αποτυχίες.

Το γιατί βέβαια ο επέλεξε να πει αυτό που ήθελε, ό,τι και αν είναι αυτό, «μέσω» του Τραμπ ο οποίος αποδοκιμάζεται όχι μόνο από πολίτες που ερωτώνται σε δημοσκοπήσεις αλλά από διανοούμενους, ευρωπαίους πολιτικούς κά, δεν το γνωρίζουμε.

Sponsored Post