Πώς είναι δυνατόν ένας άντρας που αλατίζει κρέας να γίνει viral;

Πώς είναι δυνατόν ένας άντρας που αλατίζει κρέας να γίνει viral;
instagram

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πλέον οτιδήποτε μπορεί να γίνει viral και να εντυπωσιάσει το διαδικτυακό κοινό, αλλά ένας άντρας που αλατίζει ένα πολύ λαχταριστό, ομολογουμένως, κομμάτι κρέας δεν περιμέναμε να κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση.

Ο Τούρκος σεφ Nusret Gökçe εντυπωσίασε το κοινό με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τον δείχνει να κόβει με μαεστρία ένα κομμάτι μπριζόλα και στην συνέχεια να το αλατίζει φαίνεται ότι εντυπωσίασε πολύ κόσμο, αφού εδώ και μία εβδομάδα το έχουν δει σχεδόν 6 εκατομμύρια άνθρωποι.

Ottoman steak 🔪

A video posted by nusr_et (@nusr_et) on

Αυτό που έκανε ιδιαίτερα εντύπωση στο κοινό είναι ο τρόπος που αλατίζει το κρέας, κάτι που του χάρισε και το ψευδώνυμο «Salt Bae», καθώς πολλοί τον βρήκαν ιδιαίτερα ερωτικό.

Ακολούθησε ένα δεύτερο βίντεο, με τον ίδιο να αφαιρεί τα κόκαλα από ένα ψημένο κρέας που επίσης χαρακτηρίστηκε ως αισθησιακό και ερωτικό.

Asado🔪

A video posted by nusr_et (@nusr_et) on

Φυσικά, όταν μία είδηση κάνει τον γύρω του διαδικτύου, μαζί με τα καλά σχόλια και τα κοπλιμέντα, έρχονται και τα καυστικά σχόλια στο Twitter και τα διάφορα meme.

To συμπέρασμα; Το 2017 θα είναι μία ενδιαφέρουσα χρονιά!

Δημοφιλή